Vukajlija Ol Star fudbal

1. Да се разумемо прву текму сам бранио за Ласту па је било лагано да напуните противничку екипу, друга утакмица је била натегнута. :Д

2. Да се разумемо прву текму сам бранио за Ласту па је било лагано да напуните противничку екипу, друга утакмица је била натегнута. :Д

Druga utakmica je bila nategnuta jer sam izašao da malo Marvelj igra inače bi ti zavuk'o jedno tri, čet'ri komada laganezi lololololo

Jedva čekam nedelju. Baš mi se igra fudbalica. Mislim da i Agilni stiže.

3. Došao bi i ja u Neđelju sa Marvellom, ako primate defanzivne igrače :)
    Mada de znam nije da znam fudbal da igram nešto jako. :)

4. Ми у складу са традицијом српског спорта, негујемо дефанзивни фудбал! лололо
    Тако да, обавезно дођи.

5. Ми у складу са традицијом српског спорта, негујемо дефанзивни фудбал!

Vi ipak mnogo više trčite da se ne lažemo lololo

6. Vi ipak mnogo više trčite da se ne lažemo lololo

То је непобитна чињеница! Иако није превише тешко за остварити. лоло

7. Naravno White. D0ođi. Nedelja 6 popodne, stonhendž, Ada Ciganilija. Taman nas Marvelj zna, mada ne bi imao ni ovako problem da nas prepoznaš.
    Samo potražiš ljude s anekom čudnom aurom oko sebe koji non-stop viču "JA YEMEN", urlaju na svakogg malog kera kog vide, i dobacuju prostote onim ljudima što treniraju jogu lolololo

8. Znam znam ;)
    Malo da se unese mladosti u taj ol star tim.
    Jes' da imam 17 godina, al vinjak derem.

9. Samo potražiš ljude s anekom čudnom aurom oko sebe

Хахахаха, то је та Аура! лоло

Jes' da imam 17 godina

Ти ћеш са Манћестером да се бијеш за титулу младе наде. лоло

10. Šime se vratija i donija frišku ribu! ololo

11. i dobacuju prostote onim ljudima što treniraju jogu lolololo

KO TRENIRA JOGU, MOLIĆE SE BOGU!

12. dobacuju prostote onim ljudima što treniraju jogu lolololo

Имао сам ноћне море од оних проклетих бубњева и курчевих усклика!!!

13. Ako uspem da se iskobeljam da dodjem u sandej, 'oće biti djački dinar da se vratim doma? Pikao sam svako veče skoro vamo fudbal po 2-4 sata, nalevelovao sam se stamine da ide preko 99. Prošli put sam puk'o nekih 800din u minus, pa sam se krstio i levom i desnom. Bilo 20 ljudi, svi se razbežali kad je dinar nastupio haha. :)

14. Ja u nedelju idem u neku kafanu, kao svaki povratnik u srpski fudbal. Jebiga ljudi, gledamo se sledeće nedelje.

15. E jeb'ga Reme... Čaveze, nema se, kriza u svetu, Arapi stisli.

16. oće biti djački dinar da se vratim doma?

Мо'ш да рачунаш да 200 кинти од мене.

17. Prošli put sam puk'o nekih 800din u minus, pa sam se krstio i levom i desnom. Bilo 20 ljudi, svi se razbežali kad je dinar nastupio haha.

Не разумем шта у минус?

18. imam dojavu da ću da dođem

19. Ne oplakujte me drugovi. Popiću po jednu i za vas.

20. imam dojavu da ću da dođem

Ako je do Džankija, onda ništa.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.