Vukajlija Ol Star fudbal

1. Доста лајковања, фузбалери!!!1241

2. LAJKOVANJE STOP, CIMANJE STOP!

3. Jeste bila dobra bleja i dobar fudbal. Naravno o rezultatima i ne treba pričati, dovoljno je reći da je Fejz zamolio da ne pišemo o tome na temi lololololo
    Vreme bilo odlično, mada sam se smrz'o k'o čka kada smo cirkali vopsa kasnije i Ela mi se zaledila, tako da sam je grlio do kuće lolololo

Svi u Lasti su odigrali na nivou, mada moram posebno Enemija da pohvalim jer je igrao vrhunsku odbranu, čak i bolje nego do sada. Videću kasnije da okačim par slika što smo škljocnuli Ela i ja, čisto da se vidi kako je lepo bilo, a i da Drti Dvorf ima sliku počinioca koji mu je marn'o loptu. Onaj odvratni, mali, iritirajući klinac sa čirokanom.

Odoh da vam podelim pluseve i da upišem White-a, kao novog Vukajlijaša koji se pojavio. E da, bio je i Šanzam najzad i po običaju zakasnio, ali opraštamo Arapinu jer je dobar čo'ek.
    Agi će sigurno dati neku detaljniju analizu pojedinačnog učinka....a i fejz je u tom fazonu.
    Na kraju: OOOOo JEBI GUBITNIK, JEBI JEBI GUBITNIK!!!!

4. Само да се захвалим Декију.

5. Vratija se Šime!

Pozdravljam vas biranim rečima, JEBI LASTO GLUPI GUBITNIK!

6. E da i Bebop je one Kapoeriste ozbiljno podržao podrigivanjem i dao im podstreka da još više vežbaju i treniraju uz onu njihovu sick muziku.

7. Vratija se Šime!

Pozdravljam vas biranim rečima, JEBI LASTO GLUPI GUBITNIK!

Gusti i bez tebe ih jebemo k'o taoce, samo još da dođeš i da budu još jači rezultati.
    Oni su zaboravili kada su poslednji put pobedili lolololo

8. Bleja bila dobra, al posle kad ste otišli Deki nas smorio sa nekim trolll vicevima.
    E kad se Bebop smorio, išo čovek peške kući, nije teo da ga Deki vizi...lolooo
    Sve u svemu standardna fudbalica, uradili smo ono na štasmo navikli(jebali Gubitni) protiv Bežanije smo igrali ne motivisano pa su nas karali jedno 2-3 puta.
    Enemi pokidao, ja podbacio, ostali suigrači standardno dobri...
    Parastos posle fuce standardno dobar...

9. Mrzi me da čitam prethodne strane, ali kapiram da je isto kao i prvih 200 strana. Gubitnik i dalje nema pojma! Sad sam bio na pripremama, pa ću doći sledeći vikend. Ne obećavam da ću igrati zbog povrede, ali dolazim da bodrim Lastu do nove pobede!

10. А шта је са оним Џедајем што је седео на пентаграму и заузео нам целу клупу.

11. Mrzi me da čitam prethodne strane, ali kapiram da je isto kao i prvih 200 strana

Ništa nisi propustio. Znaš ja sam počeo da razvijam neku teoriju kako oni to vole lolololo

12. Kapiram da uživaju u porazu. Možda ga i bacaju na to lololo. Jedva čekam da se vrnem na suncem okupano betonsko borilište

13. Ne seri da mu je mali ukr'o loptu hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhaha

14. Ево га Клиња
    Ја рек'о лепо да ће да ухвати маглу

http://i.imgur.com/soWsa.jpg

15. Nemoj da te tuže Kurajberi za autorska prava. :)

16. Ninčilo, jesi li išao po vodu? :)

17. E u kurac, ne dodjem na fudbal i vi se slikate. Elem, vratio sam se sa mora tako da je sledece nedelje FK Gubitnik pojacan mojim prisustvom. Ili oslabljen. U svakom slucaju, RAZLASTARICEMO VAS!

Ти ћеш са Манћестером да се бијеш за титулу младе наде. лоло

Pokrenuo sam lavinu mladjih igraca na VOS-u lololo.

18. Ninčilo, jesi li išao po vodu? :)

Jok, bilo je i mlađih ovaj put. :)

Elem, vratio sam se sa mora tako da je sledece nedelje FK Gubitnik pojacan mojim prisustvom.

DAJ MI MANČESTERA! DAJ MI GA, ČUJEŠ!

19. Oduvacu te u duelu decko. :D

20. Pazi, jes' da sam loš, al' sam zato spor. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.