Vukajlija Ol Star fudbal

1. Lololo, videcemo. Bas mi zao sto nisam bio na zadnja dva u kurac.

2. Lololo, videcemo. Bas mi zao sto nisam bio na zadnja dva u kurac.

3. Nisam ni ja bio mjesec dana, iš'o u Trebinje, sad se vratio. Mada se nisam proslavio. :)

4. А шта је са оним Џедајем што је седео на пентаграму и заузео нам целу клупу.

Tog lika Deki stalno dovodi jer su jednom pobedili kada je taj meditirao pored terena, pre jedno dva meseca, pa misli opet će uspeti uz njegovu pomoć lololololo

5. Mada se nisam proslavio. :)

Kako nisi Ninčilo, što se mene tiče pružio si dobru partiju i to još posebno posle odmora u Trebinju, a zna se da se malo teže nako n odmora igra. Odlično :)

6. A jebem li ga, bolje sam odigr'o onaj zadnji meč prije pauze nego sad. Slabo sam trč'o, u napadu loš bio. Valjda idući vikend bude bolje. :)

7. Ја сам сконтао да ће неко да пази клинца око стола али искористио је своју 'висину' и забег'о, јебем ја прво себи матер није он крив што сам ја глуп. :Д

8. Mali je pojeo lopti, a Bebop malog...loloooo

9. samo još čekam Mančestera, čuo sam da voli kontakt igru

Ninka, ultra gej :)

10. Ninka, ultra gej :)

Iju stvarno Ninčilo ovo je blago sumnjiva izjava, da te ne znam k'o Trebinjskog ploditelja, zapitao bi se lololololo

11. Pa i Mančester je prošli put izjavio da voli da se maže kremama, haha, taman! :D

12. ne dirajte ninku,ninka je mala sirena!

13. Tenzije na terenu, prouzrokovane Enemijevom čvrstom odbranom

Дошо децхко да игра балет бре... Лолололо, ја хтедох да га искулирам, ал га Џони изнапушавао онако - елегантно, било ми га више жао због тога него што сам га изшутиро. лололо

Иначе, одличан фудбал, одлично време, доста лепих потеза који се ретко виђају, издвојио би Марвељово "Бекам" додавање, и још је неко нешто генијално одрадио, ал да ме убијеш ја сад не могу да се сетим....

ja podbacio

Ниси Андрез, само ми се чини да си био доста уморан, тако је деловало, иначе све остало на месту.

14. Šta vi imate protiv toga da ja i Mančester produbimo odnose? Ljubomorne dusxe mogu da nam pusxe...

15. BeboP

Само да се захвалим Декију.

IZVINI BRATE! ;(

16. Kako je bilo dobro*! :)
    I jebte se što ne kapiratre viceve :P
    A da i fudbal nije bio loš :-))) Malo sam se iznervirao, jbg... Agi ih spasio na golu, inače bi ih odvalili! Ove smo trsii redovno, a džedaj je popio otkaz!

17. Ма ај, нисте нас добили чак ни док је Бебоп бранио! хД
    Ови са Бежаније су баш кренули да смарају, развијају негативну ауру...

18. Čače, jebala te Bežanija, otkazuj to. Pravo negativna aura. A i kvari šmek VOS-a.

19. Постајем фри ејџент, ниједан тим не задовољава моје услове за плату. Још сањам оно циганче јебем му лебарник крвави...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.