Vukajlija Ol Star fudbal

1. Kako mi nađemo zajednički jezik svaki put. :)

2. DANAS U 6 KOD KAMENJA. STANDARDNO. IMA DA VAS RASČERUPANTARIMO NAČISTO!!!!!!!!!!

3. Ne znam zašto mi to iživljavanje nad Gubitnicima nikada ne dosadi :)

4. Možda zato što imaju entuzijazma da prete iz nedelje u nedelju i onda uvek dobiju po pičci lolololo

5. KARAJ GUBITNIK K'O PARTIZAN BSK!

Samo da nam kiša ne padne.

6. Samo da nam kiša ne padne.

Ma jok, lepo je danas i idealno za fucu.

7. Vreme idealno, kišu ne najavljuju. Uskoro ću znati da li igra Zoki Munja.

Marvelj neka bude na predviđenoj putanji olimpijske baklje koju vozim u crvenom vozilu u 17:30h, a Džoni u 17:35.

8. Опет да носим лопту ?

9. http://officialconfusion.com/77/images/bus/bus_large.jpg
    RASKANTAGUŽENA LASTA!
    http://blogs.reuters.com/russell-boyce/files/2011/01/RTXX2UI.jpg
    Fenovi, uglavnom emo japanke, cmizdre nad još jednim u nizu teških sudara sa Gubitnikom iz kojih je Ljasta izašla sa čmarnim kolutićem veličine resavske pećine.

10. Ljasta izašla sa čmarnim kolutićem veličine resavske pećine.

Tačno tako, jer nam se posle svake tekme uvlačite za autogame i fotkanje...

11. a Džoni u 17:35.

Agilares mi idemo ranije nešto, Ela i ja, pa ćemo doći na Adu.....vrćaćemo se sa tobom nazad....

12. Опет да носим лопту ?

Ponesi Dvorf, za svaki slučaj. Bolje da imamo dve nego da šutiramo konzervu lolololo

13. Страшне текме су се јуче играле. Врх је било са све Дварфом на челу екипе :Д
    Ћ'дођем опет, штета што ме Марвељ није раније позвао,али хебига ту је шта је.
    Они старији кадети поред нас су нас избушили, поготово када је Фејз дао Аутогол :)

Оувај... Следеће неђеље нешто мало раније? Типа око 5?

14. E, ljudi, pošto mi je proradio sajt, da bacim koji komentar na jučerašnji fudbal. Generalno, stvar koja ga je obilježila jeste ogroman broj ljudi na istom, tačnije 19, mada kad se izuzmu Čakovi proleteri i Šanzamov ortak, koji se inače toliko odomaćio da ga ja računam za našeg, bilo nas je 14. LASTA ponovo KARALA Gubitnik, 2-0 u pobjedama, prva 2-1 i druga 1-0. Novi ljudi, bar za mene novi, su skroz ok, drago mi je što sam ih upoznao, samo još čekam Mančestera, čuo sam da voli kontakt igru. Tenzije na terenu, prouzrokovane Enemijevom čvrstom odbranom, koja je bila sasvim na mjestu, konstantni uzvici "DOMINIRAJ" i glupo primani golovi su bili lajtmotiv ovih susreta, iz kojih je Gubitnik izašao kao poražen. Čestitke Dekiju na golovima protiv Bežanije, valjda nauči da i nama da koji gol. I da ne priča više viceve, k'o Boga ga molim. :D Sve u svemu, ja sam zadovoljan.

15. Da, i ja sam za to da se igra malo ranije, tipa 5 sati, padne mrak u 8 sati i mo'š se jebat'. I žao mi je što nisam skont'o Burzuma, tek mi rekoše da je to on kad je otiš'o čovjek.

EDIT: I razočaran sam jer me ovi novi ne lajkuju, još sam na istoj poziciji, sa istim brojem glasova.

16. Nek si ga reko sireno naša.looloo I čitaj!!!:D

17. Pročit'o sam te sad jebem te. :)

18. Mogu i ostali slobodno! Gur!:))

19. Сређено то обојици, само немојте да се префорсирамо, због колективног искључења.
    Имам и ја добре, вредне помена сигурно ;)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.