Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ima da ga nađemo i svi zajedno da ga olupamo, a Agi da snima lolololo
Zamisli taj snimak hehehehe
Ide i u dokumentarac, u onom dramatičnijem segmentu, kad smo kao frustrirani i bijemo decu.Bebop ne snima scene sa decom.
Сачуваћу ову слику што је Вајт поставио ЛОЛО.
Иначе блеја је била, Бежанија преозбиљно схвата фуцу али нису толико лоши момци.
Nisu, ja sam onog samo preventivno iznapušavao, da mi psihički ne destabilizuje Enemija, koji je bitan šraf u odbarni.
Bebop ga jede na kraju sa sve loptom...samo odjednom utrči u kadar i cap....
To bi išlo u kategoriju Hardcore 18+
Ајде Бебоп да поједе лопту не би ми било жао...
Nego onaj mali bezobrazni indijanac, a znaš kada sam ga zamrzeo...kada je pao dole i ništa mu nije bilo a on poč'o da vrišti......gej mali
Ма пази 'тео сам да га отерам, али било ми безвезе јер је одређена групица негодовала и ја му дао лопту и рекох људима код клупице да пазе клинца...Али врага, нисам требао да му дајем уопште...Јебига испао сам глуп.
Jacam loptu zadnji put vidio kod Šanzama, pa vi gledajte.
Каква је сад ово завера ?!?
Klinac je bio samo diverzija. A ona dvojica su se nešto domunđavala na arapskom, pa ja ne znam. Sumnjivo mi je to nešto.
Ја бих све то у Хашки трибунал!
Vidi ti njega, u mene prstom upire!
Doneću ti dvarfe, imam neku izduvanu basketaru, kao kompenzaciju.
Aj skupimo pare, pa da uzmemo jednu oficijelnu VOS loptu? Kad se iscepa, onda se ispotpisujemo pa u muzej fudbala.
Ма опуштено брате.
Не знам ова са којом се већ игра постала је симболична. :Д
U tebe, nego u koga! Vazda su Arapi najsumnjiviji! :D Ne, ja sam prije za to da se majice štampaju.
Нинка брате и ја сам за те мајице...Мада од колективног штампања ништа, кад ми будемо иштампали за нас кренуће да љубоморишу па ће и они лоло.
Štampamo fino majice, 2 garniture, jedna Lastina, jedna Gubitnikova. I igramo.
Ја ћу голманску са дугим рукавима. Што да не већ се увелико практикује овај ритуал играња фуце нема разлога зашто се не би штампале мајице.
И као грб наш поносни Вука. :Д
Pa to. Bio je čak i grb urađen VOS-a, ali pade to u zaborav.
Да будемо као ЈСЛ. :Д