Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma ne shvata FK Bežanija preozbiljno, nego smo se svi nešto unervozili pred kraj, plus ovi kad su krenuli preko terena, prvo se moj ortak iznervirao, pa i u napadu kasnije Deki takođe, nabio loptu u pizdu materinu. Ne znam šta bi to, dolazili su isti ovi ljudi i ranije pa je bilo ok.

2. Kul su momci, stvarno. Ma, ja sam prznica, Pera me iznervirao kad je puk'o loptu, nešto se džekira, gupost, koja je prelila čašu jer sam loše igrao ceo dan, bio nervozan, samo sam tražio povod... A ovo za Enemija nemam pojma šta se dešavalo. Meni je skroz ok zbog fudbala da nas bude više, 3-4 ekipe, kul, ful, ali nije to taj VOS kad ima ljudi sa strane.

3. Ma napucao je jer ovi prelaze preko terena i još su u fazonu: "E, stanite lololo", a ovi bili pred golom sami. I onda ste se vi vratili, i rekli da se nastavi. Pa se čovek iznervirao jebiga. A i ne znam šta je to sa Enemijem... znam samo da mi se Fejz žalio da ga je jedan roknuo kolenom u grudi i reko: "Lakše malo" :) Koji trolololo

4. I onda ste se vi vratili

moramo uvesti taknuto-makunuto i u fudbal lololo

5. znam samo da mi se Fejz žalio da ga je jedan roknuo kolenom u grudi i reko: "Lakše malo" :) Koji trolololo

Брате, ја стојим на голу и гледам акцију на супротној половини терена. Франкенштајново чудовиште ишутира вас све и понабада и каже " е ај, лакше мало " Ја гледам, страшно. Брате то што ти неартикулисано трчиш то је твој проблем. Мада било је пар ситуација када сам мислио да ће пасти неки фајт, али добро.

Што се принта мајица тиче...
    Гледајте да нађете негде где раде принт Белих мајица. Јер ко ће играти у црним мајицама по овако свјатимученичком времену од 30 и кусур степени.
    Мој ортак је радио за нас са једног форума мајице. Јес да су биле црне али су имале принт на рукаву и предњој и задњој страни мајице + Принт се није скинуо након другог прања.

6. ovi prelaze preko terena i još su u fazonu: "E, stanite lololo"

Kako smo vas istrolovali tu, lolo.

7. ovi prelaze preko terena i još su u fazonu: "E, stanite lololo"

hahahaha

8. Ma Ok je sve. Samo opušteno. Jebo fudbal bez malo varnica i prozivanja.

9. A i ne znam šta je to sa Enemijem

Ма ништа битно, само је додало на негативан утисак о њима. х)
    Приговорио човек што сам га изударао, мсм није да нисам, али оно... И они су нас. лололо

10. A vidi ga White što zbog nika lobira za bele majice lololololo

11. Ajde bre jebote, ja mislio sve nešto ozbiljno. Tu mi se žalite što vas malo udaraju. Pa udarajte i vi njih :)

12. Лолололол, нисам ја за те мајице, некако ми то непотребан трошак, боље да скупимо за оно Декијево прасе. лололо

Bio je čak i grb urađen VOS-a, ali pade to u zaborav.

Направио сам и ја неки сад кад сам радио ПЕС тим. Али не знам за тај претходни. :Р

13. Ozbiljno, ne daje mi se sad soma za majicu, više sam za roštilj ili nešto tako.

14. Ajde bre jebote, ja mislio sve nešto ozbiljno. Tu mi se žalite što vas malo udaraju. Pa udarajte i vi njih :)

Не конташ Чаче, ОНИ су се жалили што их ударамо. То ми некако било пичкињски... Јбт, играмо фудбал, предриблај ако можеш, ако не немој да кукаш.

15. Koliko ja kontam, oni su vas i udarali, i još se žalili da VI NJIH udarate trololo

16. Реално за неки ДОБАР роштиљ нам треба укупно више од 4 сома сигурица. А најгоре је када дође још непланиране раје.
    Ми смо се организовали једном, тако што свако донесе шта ће да хрмље, а неко донесе ћумур,лебац,пиво и углавном буде фул.
    Рачунајте да вам је кило меса за роштиљ мало више од 400 динара, па сад колико раје буде никад се не зна.

Tu mi se žalite što vas malo udaraju. Pa udarajte i vi njih :)

И јесмо. Не сећам се ко је у првој текми нападао на наш гол и у фазону лик се залетео за лоптом, а ја изашао испред гола и бам у њега.

17. Ma ako budemo pravili roštilj, nema neplanirane raje. Mora da se zna da je to taj dan i da se donosi ške. Ili da se skupi i jednu nedelju ranije.

18. Најјача ми је она идеја да одемо код Декија на село. Тада стварно нико не би могао са стране да бане. лолололо

19. Ma ako budemo pravili roštilj, nema neplanirane raje. Mora da se zna da je to taj dan i da se donosi ške. Ili da se skupi i jednu nedelju ranije.

То би било да свако да Агилном по 300-500 кинти ко колико може недељу пре или кад већ И агилни колима једну Суботу ( 10% попуста) у Темпо и покупује све и свашта. Направи списак колико нас долази и списак шта нам треба. И ту недељу можемо цео дан да будемо на Ади од 12-1 поподне. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.