Па добро нека дође тај неко у 6 неће пуно пропустити.
Идеја је била да се дође у 5 зато што мрак пада у 8 и онда играмо под светлошћу мобилних телефона и месечином. Овако окупи се раја у 5, заузмемо гл. Терен, полупамо оног клинца што је мазн'о лопту и одиграмо чудо боже текми.
Kako 'oćete, ja ću videti da li u 5 ili 6 dolazim, a u pravu ste da bi trebalo sat vremena ranije pa od one tamo nedelje ćemo se dogovoriti da nema 6. Samo 5.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Aa onda je 5 ok, al moramo tamo da se dogovorimo jer ima ljudi koji ni ne dolaze na temu nego po navici dolaze u 6.
Па ти који дођу у 6 нису ваљда толико мутави да не могу да дођу сами на теренче.
šta, u pet? a što u pola 6? dobro, ajde, doći ću u 6. :)
Bzvz je to, bolje da se dog prekosutra. Mozda neko ne moze u 5, a mi pomeramo vreme bez njegovog znanja.
Па добро нека дође тај неко у 6 неће пуно пропустити.
Идеја је била да се дође у 5 зато што мрак пада у 8 и онда играмо под светлошћу мобилних телефона и месечином. Овако окупи се раја у 5, заузмемо гл. Терен, полупамо оног клинца што је мазн'о лопту и одиграмо чудо боже текми.
Klinac vam je ukrao loptu? Kako jbte?
Ma glupo I to lololo.
Dvorf je bio naivan, a ljudi sa klupe nepazljivi.
Ма црња неки.
Čime da te pokupimo? Vozom? :-)
Pa nego čim? Idemo kao Vojvodjanska kolektiva. :)
Žemo žemo :) samo još da nas sve pušte roditelji i to je to hahaha
Olololo izgleda da necu biti najmladji ucesnik VOS-a vise... Mozda najmladji redovni ucesnik.
U 5 onda da se nacrtamo na kamenju. Biće nas bar 10 koji vide obaveštenje.
ZNAČI U PEEEEEEEET U NEDELJU !!!
Pu, mi bi sutra došli da ovi moji ne idu na Zvezdu
E zbog toga ćemo vas tek nakantati!
Jel tako Grooooooobari?!!!
Што иду да гледају Звезду кад могу на Ади да гледају шест пута бољи фудбал? лололо
Tačno, imamo mi našeg Tutorića ubicu - Enemija. lolooo
OOOO JEBI CIGANE!!!!
Kako 'oćete, ja ću videti da li u 5 ili 6 dolazim, a u pravu ste da bi trebalo sat vremena ranije pa od one tamo nedelje ćemo se dogovoriti da nema 6. Samo 5.