Vukajlija Ol Star fudbal

1. A daj stavi neki ultramegagiga glavatar ajde moolim te :P Tako mi deluješ k'o neki hejter, na onoj bio k'o neki što se odrekao glutena, a dobar si momak :)

2. Ne daš a? Dobro... Obrisali mi defku pa sam se smorio, a ti nećeš da se igraš sa mnom... PRAVDA ZA Li Muna! Stop diskriminaciji nad kučemrscima!

3. Dolazi najverovatnije nova ekip'ca... Duče, Bakšiš, PotHead i ja. Od one tamo nedelje :)

4. To to, taman da vas opet naduvamo i nazad za Vrbas. :)

5. Peroviću, 'bem te slepa, pogledaj stranu u rikverc šta sam te pitao.

6. Opa stiže i ekipica iz Vrbasa. Da im pokažemo ono dobro staro beogradsko gostoprimstvo
    :gleda oko sebe da vidi de su mu metalni, zašiljeni kramponi:

Pokupite i Čavu u Kuli.

7. Pokupite i Čavu u Kuli.

Јооој да те чује Фејз... Ђе је он уопште?

Људи ајде ка'ћемо у недељу, нико ништа не прича.. Оћемо у 3 или 5?

8. Ma u 5, zablejimo tamo na Adi. Koji ćemo na beer kad imamo sve na adi i nije gužva, a još se ne cimamo...

9. Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД

10. Ma u 5, zablejimo tamo na Adi. Koji ćemo na beer kad imamo sve na adi i nije gužva, a još se ne cimamo...

Tajfajzen.

Pet je idealno, mada može i 16h. Jer, verovatno neki imamo "posla" kasnije

Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД

Hibridi Laste i Gubitnika su uvek pobeđivali, mensčini.

11. Северна српска покрајна шаље свој најбољи тим да покаже да београдски близанци Губитник и Ласта не морају увек да освајају титуле. хД

Proćiće k'o Vojvodina lololo
    Ja bih ostavio 6 ipak jer ne banjavaju svi na temu kol'ko vidim i ne bi znali da senalazimo u 5. Jedino da se dogovorimo na licu mesta u nedelju za sledeći put.
    Znači ostaje 6.

12. Јооој да те чује Фејз...

Good lord.

13. Ma bre ne može u 6. Pet i kraj, a ovi ako dođu, odigraće manje i gotovo.

14. A sto menjamo na 5 sad, nije valjda da je Beer Fest preci od VOS-a.

15. Mislim da je najbolje od 12 h.

16. Ma ne nego da bi duže blejali lolooo.

17. Ja bih ostavio 6. Ima dovoljno vremena da se igra i zableji malo posle toga i jedino da se lično i personalno dogovorimo tamo da menjamo u 5.

18. A sto menjamo na 5 sad, nije valjda da je Beer Fest preci od VOS-a.

Nije do festa nego do činjenice da mrak pada u 8, a mi dok se skupimo i počnemo da igramo, igramo sat vremena i to je to.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.