Vukajlija Ol Star fudbal

1. ITS ALAJV!!! UUUU rođaci! Kako sam se ja kvalitetno izgubio u vreme-prostoru za vikend!
    Vidim Gubitnik pobeđuje kad me nema, to bre momčadijo! BLAAAAAGRH! Mmmm srneći gulaš... E jebte se odoh da spavam ž, nisam dugo....
    Ček ček kakva tenzija???

2. Malo nas je Zoki cim'o sa ciganjenjem a la Serie A, pa smo se nervirali, i još nerazjašnjeni dueli Džonija i Fejza, kao i Arlovskog i ostatka Gubitnika, gdje je bilo malo varnica i nedosuđenih faulova.

3. Malo nas je Zoki cim'o sa ciganjenjem a la Serie A

Sa stilom verujem pa mu nije za zameriti...

i još nerazjašnjeni dueli Džonija i Fejza

Treba ja izgleda obojci da čupam uši malo a!? Sramite se!

kao i Arlovskog i ostatka Gubitnika

Rekao sam mu da smo mi iz Gubitnika malo homofobični, da se pričuva :P

4. Arlovski samo da spusti ruke u duelu i sa njim nema problema lololo.

5. Деки, сви би да буду касапин Енеми, али не може, Енеми је докторирао грубу игру и неспортско понашање! лололо

6. Енеми је докторирао грубу игру и неспортско понашање!

oftheworld! lololo

7. Enemi, nije to gruba igra vec samo ides na loptu i ne tuces igrace. Makar mene nisi lolo. To ovi zadnji vezni danasnjice igraju po principu lopta moze da prodje ali igrac ne moze, ti si stara skola.

8. Nisam te ni ja tuk'o, samo malo. :)

9. У сваком случају, добар фудбал, после једно 3 месеца имао сам један и по соло продор, лололо, али Дварф је био несавладива препрека за мој врљави шут. лололо
    Што није толико битно јер су Нинка, Арловски, Џони и Пепси знали да шутну како треба. лололо
    Доста повреда, криво ми због Агија, Марвеља и Профа, надам се да ће се брзо вратити на терен.

10. Marvelje valjaj bocu!

11. E ovako, dragi moji :)

Prvo, da se ponovo zahvalim svima koji su me iznosili sa borilista, nemam reci sem hvala vam mnogo jebote! Sta je bilo posle, u kolima iznadprosecno ludilo, Agi i dalje u "igri", presreta hocne milface i zemunske klinke besnim turiranjem motora i metalnim opijatima kroz otvoren prozor. Alal mu vera!

Kad sam stigao gajbi, prvo sam jedva uspeo do fakin lifta, i posle u stan. Jebiga, povreda je itekako ozbiljna i morao sam da zovem hitnu, al' kurac. Kreteni sa Beer-a se potukli, pa su telefoni samo goreli od poziva. "Poslacemo ti kola, mozda za sat vremena, mozda u 7 ujutru." Pa kako, Srbija.

Sednem u mrtvi taksi, ni sam ne znam kako, i pravac Urgentni. Iskuliram par minuta od bolova u hodniku, procedura, dokumentacija, trte - mrte, snimanje. Nema preloma. Bar nesto dobro. Skocni zglob je ISKOCIJO. Jebo sam mu mater. "Decko, mora gips." Jebemumater.

Stavlja on meni tu gips, steze k'o zemskinja pred vr'unac, a meni oci da iskoce... Nista mi nisu dali za bolove (a pitao sam ih, kao bice kad ti stavimo gips), i ja sam morao isto taksijem nazad do stana.

Kako sam se popeo gore, ni to ne pitaj... Kombinacija bani dzampa na levoj, uz bolove jacine prostrelne rane na povredjenoj nozi. Grunem cetvrti brufen u roku od 2 sata, ma kakvi. Te bolove koje sam ja imao oko 3 ujutru, nikom ne bih pozeleo. Hteo sam zidove da izgrizem i sve porusim, a ja inace veoma dobro trpim bol.

Nekako sam se valjda od lekova i toksirao, i jedva zaspao oko 5 ujutru. Zasad nema bolova, a ovo cudo ce biti na meni oko 3 nedelje. Sou. Dokurca. :)

12. Ау јбт, зајебано брате Марвеље! А надам се да ће те болови мимоићи при опоравку.

Манчестере, ако ти розе боја није била довољан разлог да бациш оне патике, ово ваљда јесте! лоло

13. Grunem cetvrti brufen u roku od 2 sata

zalijem sa deci rakije i probudim se dva dana ksanije u sopstvenim fekalijama - istinita priča! lololo
    Au Marvele baš si se sjebo buraz! Želim ti brz oporavak šaljem ti cveće i onu Moldavku. P.S. Više nije uska! Lololo

14. Ista stvar se meni desila prije 2 godine na basketu. Iskočio mi skočni zglob, gips stavio, mjesec dana ga nosio. Dok si živ životom, patićeš se oko toga, to kad jednom iskoči, sve lakše i lakše iskače. Meni su u zadnje 2 godine iskakala oba zgloba, i sad redovno, bar jednom u 2 mjeseca iskoče, na svaki malo jači cim. Samo što me sad boli kurac da idem u bolnicu, nego valjam bocu, da nalegne i to je to. Sve u svemu, najeb'o si.

15. Ау Нинка, ал ти знаш да окуражиш човека. олололо

Ма само кад се вратиш на терен да носиш оне баскеташке патике, оне су најбоље за то колико ја контам.

16. Ninko, mojne me plasis jebote. Slicna povreda mi je bila na levoj nozi, pa je nekako srasla i to gipsa bez i sa samo tri tretmana kod fizioterapeuta (od prepisanih 20). Jeste da boli ponekad i da mi je oslabljena ta noga za 30-40%, ali nista mi ne iskace kad igram...

Fudbal moram da bataljujem na bar mesec dana, ako ne i vise, a jos je zajebanije sto su sad rokovi pa nema sanse da se dovucem do faksa. Maltene identicna situacija kao u cetvrtom srednje, kad sam umalo roknuo godinu zbog izostanaka od bivse povrede.

17. Kažem kako jes' jebiga. :)

18. Marvele, želim ti brzi oporavak! Godine (tj. mladost) su ti u svakom slučaju prednost za brži oporavak
    Da ne kenjam sada o kostolomcima i ostalim svojim iskustvima (jer sam najčešće na basketu, a povremeno i na fudbalu " uganjiv'o " čas jedan, čas drugi zglob.).

Izgleda da VOS evoluira kao rolerbol... A sve je počelo kao bezazleno druženje...
    Malo malo pa neka tenzija (pri tom ne mislim na ovu MarveLJusovu povredu, nadam se da je ona plod nesrećnih okolnosti). U stvari izortačili ste se, pa ste se "opustili".
    Vidim da ću ja, i kad (jednom) budem došao da sedim sa čirlidersicama ;-))))))

19. Jebote Dože, najavljuješ se k'o Zvezda titulu. :) Al' nikako da dođe i jedno i drugo. :D Nema izgovora, banjavaj.

20. He,he,he...Ninka, sada kontam, ti se ladno nisi ni rodio kaCam ja gled'o evropske i sveCke šampione svake nedelje...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.