Vukajlija Ol Star fudbal

1. I sad skontaj da ih ima još mlađih na VOS-u. :)

2. A ja skoro pa zapamtio Karađorđa ;-))))))

3. Доже, нико се никад на Восу није повредио у директном дуелу, већ само у трку, наглим покретима или просто отказом зглоба, мишића, тетиве, како кад. Тако да немаш чега да се плашиш. А тензија углавном настаје кад нас Зоки све колективно испрозива. хД

4. Tenks Doge, ali juce je stvarno bilo jebeno sto se tice povreda, nisam jedini. Agilaresu ponovo proradili listovi, Profu cuka zadrndala (da l' od preforsiranja), Mancester dobio po grlu, a ja se sjebem na prelazu betona i trotoara, znaci onaj dzedaj nas garant sve urekao.

5. Nema preloma. Bar nesto dobro. Skocni zglob je ISKOCIJO. Jebo sam mu mater. "Decko, mora gips." Jebemumater.

Ja imao prelom mali pa nisam nosio gips. Kako tebi staviše? Koliko ćeš da nosiš?

Da li je Lasta opet razguzila gubitnike? Nadam se da se za najkasnije dve nedelje vraćam. Toliko mi se igra fudbal, a nisam potrčao od povrede. Taman gubitnici dođu za relaksaciju

6. Не, не, Џедај није био ту да нас заштити силом, па је зато и било толико повреда! лоло

7. I ja bre imam sjebanu cuku lolo!

8. Gusti, nosim tri nedelje, tako su rekli otprilike. A jebe me najvise to sto ne mogu da je pomeram, a krvotok je redovan ko plate u preduzecu. Isto tako, nikad nisam nosio gips i ne znam da li da je forsiram na pokret ili da je ostavim da miruje

Не, не, Џедај није био ту да нас заштити силом, па је зато и било толико повреда! лоло

E moguce onda. Sila dzedajova je uvek dobrodosla, sad je bio odsutan pa smo podlegli losem uticaju Saturna u drugoj kuci.

9. Ne brini Dože nije bila to preterana tenzija. Malo samo. A Fejs i ja nikakvu tenziju nismo međusobno imali. Nisam čak ni tražio faulove za ono o čemu smo pričali, a pričali smo, onako nasmejano, normalno. Ništa baš.

Nema na čemu za nošenje Marvelj, k'o što rekoh, hajduk ne ostavlja ranjenog saborca na bojnom polju :)

Smor mi što si se povredio, al ne zajebavaj se, mirovanje obavezno. I Agilares isto, jedna nedelja bez VOS-a. Može da dođe dokumentarac da pravi i to je to.

Odoh da zalepim plusove i da unesem još jedno ime na zlatni zid slavnih :)

Dože, dolazi na fudbal, skroz je dobro.

10. Da su me pustili u subotu ujutro, došao bih, al tek jutros izađoh sa VMA, dolazim sledeći vikend, videćemo da li mogu da igram.

11. Е људи, знам да ме већина не зна вероватно ни на Вуки, ал' ако су добродошле новајлије, кад будем мог'о бањавам! Ће се упознадемо :Д Такође Марвеле желим брз опоравак.

12. DObro je da su te pustili uopšte Čače. Mora da su im promakli neki znaci tvog nervnog rastrojstva lololololo

Ombre, naravno da si dobrodoš'o kao i svako ko god poželi.

Javiš samo na temi kada bi dolazio, razmenimo telefone radi lakšeg nalaženja i to je to.

Kada dođeš određujemo ti ekipu. Ako si tehničar, brz i baš znaš da igraš, onda u FK Gubitnik, a ako si defanzivno orijentisan onda si kod nas u Lasti. Naravno ako ranije nisi čitao Lasta jebe Gubitnik svake nedelje i Fejz je već doživeo nervni slom lolololo

13. А шта је било с Чаком?

14. Operisao sam aterom na vratu. (Guglajte pre ručka - atheroma). Bio od srede na VMA, jutros me pustili.

15. Гледао сам клипове Курајберињо :Д океј, шаљем ти певете кад будем могао дидем, па ми ти све лепо објасни, кад, где, шта...

16. Pa nema mnogo sta da se objasnjava, u principu na svakoj cetvrtoj strani pise Stounhendz na Adi, nedeljom u 6.

17. Au Čače ti baš najeba. Vidiš nisam ni znao da si u ranjenicima.
    Jel sada sve OK?

Гледао сам клипове Курајберињо :Д океј, шаљем ти певете кад будем могао дидем, па ми ти све лепо објасни, кад, где, шта...

Nadam se da si uživ'o u čarolijama lolololo
    Šalji PVT kada budeš hteo da dođeš pa se dogovaramo. Eto, sada u nedelju već možeš da debituješ, ako stigneš.

E da, Mančester juče najzad dao gol....skin'o je junfer lolololo

18. Ljudi jel mi dobar ovaj avatar?

Sada blejim u firmi i ulazim u kancelarije transportne službe kad na zidu stoji ova slika. Uživo je vrhunska. Ja ih pitam šta je to, a oni mi kažu da je to Tapijeva slika "Duh Tesle" ili "Teslin Duh", tako nešto. Poklon od Tapija lično i jako skupa slika. Nešto mi baš kul. Morao sam da je slikam.

19. Ma sad je sve super, operaciju u lokalnoj anesteziji, povadili ta sranja, i to je to.

20. Džoni Tesla, lololo.

IZDRŽI, ČAČE!!!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.