Vukajlija Ol Star fudbal

1. Džoni Tesla, lololo.

DŽONI IZMIŠLJA STRUJE Lolololo

2. Добар је главатар Џони, наставља традицију претходног. лоло

3. DŽONI PREDVIDEO

Dzoni, poput Doktora u Kenguuuru:

"Ova odlazi... u gornji desni."

4. Ocu opet na fuzbal!

5. Samo da poručim rivalima iz FK Gubitnik. LJUDI VEŽBAJTE MAJKU MU, NE MOŽETE GOL DA MI DATE LOLOLOLO

6. Haha, JohnnyBK, kako si ziljav bio.

7. Gazimudo

Ocu opet na fuzbal!

Где си се ти уопште изгубијо бијо!? Дошо једном и не јавља се више, не воли нас...

8. Nadam se da si uživ'o u čarolijama lolololo
    Šalji PVT kada budeš hteo da dođeš pa se dogovaramo. Eto, sada u nedelju već možeš da debituješ, ako stigneš.

Ma oduševio sam se :D pogotovu fejsbuksovom golu!

Pa ne veruem da ću moći, imam popravni uskoro, tako da verovatno sledeće nedelje...

Kulj je glavatar inače, sablasan...

9. enemyofthefreeworld

Где си се ти уопште изгубијо бијо!? Дошо једном и не јавља се више, не воли нас...

Pa ono je bio vikend pred junsko ucenje. Pa sam sljakao 3 nedelje. Pa sam poceo da ucim za septembarski, i evo mislim da cu ovu nedelju moci da ugrabim.
    Mislim, mogao sam tokom ucenja da dolazim,al posto sam uglavnom preko nedelje zatvoren gajbi, uvek poginem subotom u kafani,pa me mrzi da se pijan teturam za balonom :D

10. Haha, JohnnyBK, kako si ziljav bio.

JohnnyBK i Ella84 Ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilj lolololo

Pa ne veruem da ću moći, imam popravni uskoro, tako da verovatno sledeće nedelje...

Čim završiš popravni dolazi, al da si ga proš'o inače nema fudbala :)

Kulj je glavatar inače, sablasan...

Džoni Sablasni Tesla predviđa budućnost......proće'š popravni, Prosinečki ode k'o što rekoh. Titula u svim sportovima naša, osim u ženskoj odbojci, Prlainoviću se ispišali u kapicu, sledeće nedelje na VOS-u dva-nula u partijama za Lastu, Agi dobićeš sina za godinu dana, Vučić ispumpava usne, Marvelj se oporavlja brže nego što je očekiv'o, Dog dolazi na fudbal, pada vlada za godinu i po dana, Ceca i JK opet u ratu, Čelzi uzima dva puta za redom LŠ.

11. Ajde Gazimudo, ti si baš ban'o kad ja nisam bio. Ove nedelje moraš...

12. Cu banem,osim ako se nesto strasno ne iskomplikuje,al posto sam dzabalebaros kontam da nema sta da mi se desi. Eventualno ako se u petak toliko presavijem za rodjendan pa zavrsim na nekim testiranjima,al jos se nije desilo,pa nece valjda ni sa hnjo

13. Хвала Ђонђино хахахахаха кобјаснио си совим

Džoni Sablasni Tesla predviđa budućnost......proće'š popravni, Prosinečki ode k'o što rekoh. Titula u svim sportovima naša, osim u ženskoj odbojci, Prlainoviću se ispišali u kapicu, sledeće nedelje na VOS-u dva-nula u partijama za Lastu, Agi dobićeš sina za godinu dana, Vučić ispumpava usne, Marvelj se oporavlja brže nego što je očekiv'o, Dog dolazi na fudbal, pada vlada za godinu i po dana, Ceca i JK opet u ratu, Čelzi uzima dva puta za redom LŠ.

14. E da, Mančester juče najzad dao gol....skin'o je junfer lolololo

Lolo, dao sam na debiju dva bre! I jedan BeboPu ali taj ne racunam kao ceo gol bas lololo.

LJUDI VEŽBAJTE MAJKU MU, NE MOŽETE GOL DA MI DATE LOLOLOLO

Dali smo ti jedan i to umorni, nakon fudbala i po, a ti dosao odmoran da branis. Sledeci vikend s'gotov.

15. Alo breeee Gubitnici nemojte da pretite praznom puškom lolololo

16. Mnogo ste vi sigurni u sebe uzimajuci u obzir da je juce bilo 1-1 lolo.

17. A gotivim taj njihov optimizam koji splasne vrlo brzo u nedelju lololo
    Mančestere ostavi kremu i ove nedelje u rancu....trebaće ti lololo

18. A mi juce igrali jednu celu tekmu i onda vi dosli odmorni na nas i zamenili pola vaseg tima. Ne moz' to tako lolo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.