Vukajlija Ol Star fudbal

1. A mi juce igrali jednu celu tekmu i onda vi dosli odmorni na nas i zamenili pola vaseg tima. Ne moz' to tako lolo.

Tačnije vodili ste dok mi nismo došli. Na brzaka ste to odradili. Kad smo Agi i ja došli i pojačali Lastu, jedva da ste do gola došli lolololo

2. Kome prazna puška!? loloo

3. Znamo kome je puna...
    Nejebač! lolooo

4. Kad smo Agi i ja došli i pojačali Lastu, jedva da ste do gola došli lolololo

Kad ste Agi i ti dosli bilo je 2-1, a zavrsilo se 5-4 lolo.

5. Nejebač!

Jašta! lololololo

6. Jebote nema me mesec dana na fuci i kad konačno dođem Fejz dobije nervni slom jer ne može gol da mi da lololo

7. Al zato ni u snovima ne mereš meni da odbraniš :P

8. Al zato ni u snovima ne mereš meni da odbraniš :P

Takoe čovek ne može okvir gola da ubode...

9. Деки, 'ди је праслин??!

10. Al zato ni u snovima ne mereš meni da odbraniš :P

Živa istina Deki, jedini si uspeo da mi daš dva gola :)

11. Деки, 'ди је праслин??!

kaki praslin? :)

12. Aaaaa praslin!lololo isključio sam se malo :) de znam verovatno u hladu šljivika krca kočice i čeka sudnji dan hnj hnjo hnjo hnjo

13. http://static.tumblr.com/ho119kk/QtAloyly8/piglet.jpg

Праслин, срећан јер ће га ВОС екипа појест'.

лоолололо
    Јесам морбидан.

14. Sad kad videh ovog praslina odmah se setih žena! Jbt kako to da nismo oformili ženski vos tim, dali im loptu da jure za njom i to sve snimali a!?

15. Već ima - Fk Gubitnik loloo.

16. Е па ето још једне сјајне идеје! хД

Жене, од овог тренутка су линије отворене.
    Да се пријавите за прву женску ВОС екипу, пошаљите 1_VOS на пвт
    Да се пријавите за хот чет, пошаљите 2_VOS на пвт
    Да се пријавите да спремате салату, пошаљите 3_VOS на пвт
    лололололо

17. Već ima - Fk Gubitnik loloo.

Hoćeš da ti "već ima" da po pičici!? :)

18. Bolje da mi da čke.:)

19. Znam i ja šta je bolje ali bojim se da ovog puta nema biranja. Zamolio bih sudijsku organizaciju da na buduća remplovanja gleda kao na rivalitet. :)

20. Dakle, da se i ja oglasim povodom (ne)milih događaja na VOS-u.

Prvo - veliko mi je zadovoljstvo što sam vas sve upoznao ( dobro, neke jesam, neke nisam ) i saznao da ste svi skroz OK momci, mada niste neki lepotani lololo :)) Dobro, opušteno - sacam ja tu da podignem prosek. Elem, fudbal je bio :khm,khm: tj. barem što se mene tiče, ali koliko sam mogao da primetim dok sam bio pri sebi, bilo je tu poteza kojih se ne bi postideli ni igrači Korintiansa! U početku mi bilo zajebano da vas sve po'vatam poimence ali cenim da će se to srediti u nekim sledećim prilikama. Gonzo, ona dva šuta, brate, išla u tebe, sledeći put ( ako budem živ ) ti zabijam garant! Džoni, Agilni, Zoki - fala na dočeku i ukazanoj šansi. Enemi - videću šta mogu dučinim. Žao mi Marvelja, jebiga, al' vratiće se on još jači ( kome ovom prilikom opraštam predrasude ). Fejs - dobar sa loptom al' štekara. Zoki - iskuliraj, brate, dobićeš srčku! Ninka objasnio kretnju po terenu a Arlovsky definitivno ostavio najjači utisak. Ako sam nekoga zaboravio, sori, nije namerno.

Sve u svemu, dolazim i ubuduće ali više kao maskota-navijač-ispijač piva. Pozzz

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.