Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tačnije vodili ste dok mi nismo došli. Na brzaka ste to odradili. Kad smo Agi i ja došli i pojačali Lastu, jedva da ste do gola došli lolololo
Kome prazna puška!? loloo
Znamo kome je puna...
Nejebač! lolooo
Kad ste Agi i ti dosli bilo je 2-1, a zavrsilo se 5-4 lolo.
Jašta! lololololo
Jebote nema me mesec dana na fuci i kad konačno dođem Fejz dobije nervni slom jer ne može gol da mi da lololo
Al zato ni u snovima ne mereš meni da odbraniš :P
Takoe čovek ne može okvir gola da ubode...
Деки, 'ди је праслин??!
Živa istina Deki, jedini si uspeo da mi daš dva gola :)
kaki praslin? :)
Aaaaa praslin!lololo isključio sam se malo :) de znam verovatno u hladu šljivika krca kočice i čeka sudnji dan hnj hnjo hnjo hnjo
http://static.tumblr.com/ho119kk/QtAloyly8/piglet.jpg
лоолололо
Јесам морбидан.
Sad kad videh ovog praslina odmah se setih žena! Jbt kako to da nismo oformili ženski vos tim, dali im loptu da jure za njom i to sve snimali a!?
Već ima - Fk Gubitnik loloo.
Е па ето још једне сјајне идеје! хД
Жене, од овог тренутка су линије отворене.
Да се пријавите за прву женску ВОС екипу, пошаљите 1_VOS на пвт
Да се пријавите за хот чет, пошаљите 2_VOS на пвт
Да се пријавите да спремате салату, пошаљите 3_VOS на пвт
лололололо
Hoćeš da ti "već ima" da po pičici!? :)
Bolje da mi da čke.:)
Znam i ja šta je bolje ali bojim se da ovog puta nema biranja. Zamolio bih sudijsku organizaciju da na buduća remplovanja gleda kao na rivalitet. :)
Dakle, da se i ja oglasim povodom (ne)milih događaja na VOS-u.
Prvo - veliko mi je zadovoljstvo što sam vas sve upoznao ( dobro, neke jesam, neke nisam ) i saznao da ste svi skroz OK momci, mada niste neki lepotani lololo :)) Dobro, opušteno - sacam ja tu da podignem prosek. Elem, fudbal je bio :khm,khm: tj. barem što se mene tiče, ali koliko sam mogao da primetim dok sam bio pri sebi, bilo je tu poteza kojih se ne bi postideli ni igrači Korintiansa! U početku mi bilo zajebano da vas sve po'vatam poimence ali cenim da će se to srediti u nekim sledećim prilikama. Gonzo, ona dva šuta, brate, išla u tebe, sledeći put ( ako budem živ ) ti zabijam garant! Džoni, Agilni, Zoki - fala na dočeku i ukazanoj šansi. Enemi - videću šta mogu dučinim. Žao mi Marvelja, jebiga, al' vratiće se on još jači ( kome ovom prilikom opraštam predrasude ). Fejs - dobar sa loptom al' štekara. Zoki - iskuliraj, brate, dobićeš srčku! Ninka objasnio kretnju po terenu a Arlovsky definitivno ostavio najjači utisak. Ako sam nekoga zaboravio, sori, nije namerno.
Sve u svemu, dolazim i ubuduće ali više kao maskota-navijač-ispijač piva. Pozzz