Vukajlija Ol Star fudbal

1. Profe potpuno si u pravu, obe su išle u mene inače bi bilo problema da se brani.

2. Profe pametno si eskivirao da igraš za Gubitnik nadalje, a pokazao si i ti Bogme par ozbiljnih poteza, dovoljno za zid Slavnih. Primamo mi i ispijače piva na VOS. Taman se Agilni suši sledeću pa vi režirajte dokumentarac i snimajte, dok mi mađionišemo po Adi lololo

3. Taman se Agilni suši sledeću pa vi režirajte dokumentarac i snimajte, dok mi mađionišemo po Adi lololo

će izađem na televizor? JAAAAKO! :) Kad je to snimanje? Da se iskombinujem da banjavam.

4. će izađem na televizor? JAAAAKO! :) Kad je to snimanje? Da se iskombinujem da banjavam.

Sledeće nedelje. Naulji Sejo Kalač loknice za snimanje lolololo

5. Naulji Sejo Kalač loknice za snimanje lolololo

ŠIŠAO SAM SE!

6. AAaaaa izbaci sliku!!!lolooooooo

7. Daj sliku bre......odma'

8. ček da se uslikam

9. Самсоне, шта ћеш без косе, САМСОНЕЕЕ!!!?!?! :(

10. MORAO SAM DA SE ULOGUJEM KAD SAM VIDO DA SE DEKI ŠIŠO!

EDIT: HAHAHAHAHAHAHHAAH

11. АААААААА, ко је ово брееее!? АаАААааа

12. Spalio bakljom kosu u Kikindi u subotu :(

13. AaaAAAahhhaaaahahaaaaaa krivim se!!!!
    Umirem!!:))))

14. LJOLJ, Deki, izgledaš ko da imaš 15 godina!

15. Deki, što pušiš baklju, decxko?!

16. Deki, što pušiš baklju, decxko?!

Ima ona neka tema gde su postavljali fotke svog radnog stola i odakle prave defke i pišu postere i lajkuju Đonija i sad fora je bila što su svi ubacivali u kadar i-fon, dunhill, polugu zlata, lajn koksa i tako neke za opštu predstavu nebitne stvari ali kao evidentni statusni simbol zilja još niko nije palio kohibu. Pa rekoh kad je bal nek je maskembal! Moram vam priznati da je odlična i da ću morati da prekrečim sobu :)

17. Otkazujemo snimanje dokumentarca dok ponovo ne niknu loknice.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.