Vukajlija Ol Star fudbal

1. LJOLJ, Deki, izgledaš ko da imaš 15 godina!

Vidi ga Deki. Dođi Deki, mali Deki lololololo

Otkazujemo snimanje dokumentarca dok ponovo ne niknu loknice.

I ja sam za. Nema dokumentarca bez loknica lololo

2. Deki, po veličini cigare bih rekao digraš za FK Gubitnik olololo :)))

3. Brzo meni raste kosa, šišam se jednom mesečno ali sad sam se baš ogulio, ošogunavijo što bi rek'o paninaro :) Da nisu možda lokne imale ulogu u scenariju? Kao, "i za kraj nakon što ste videli kako se kupa Bebop u fontani od kokiške i mentosa ovako izgleda kada gori kosa"

4. Deki, po veličini cigare bih rekao digraš za FK Gubitnik olololo :)))

LOLOLOLOLOLO

5. јебо живот нико да помене да сам дао 4 гола. лолололож

добар фудбал ал ме мало сморило што сам и ја попиздео и што је почело да буде тензије. кад се само сетим да смо раније играли и спрдали се без да је било издркавања сад ме све јако смори. иако сам и ја био одговоран мало за оно срање синоћ. сори момци следећи пут ћу бит ведар и насмејан, ипак ВОС има неку другу ствар за смисао

6. Ne kapiram što se nervirate... Mene boli kurac uvek, osim kad omašim gol, onda se iznerviram, al na fazon 2 sekunde.

7. ма џони измишљо неке моје фаулове лоло

8. јебо живот нико да помене да сам дао 4 гола

Ozbiljno? Svaka čast maćori! Kako da se ne iznerviraš, daš 4 komada Lasti vašljivoj i opet nađu za prevashodno da te nešto prozivaju i da marginalizuju uspeh te vrste! Dole Lasta!

9. јебо живот нико да помене да сам дао 4 гола

Ozbiljno? Svaka čast maćori! Kako da se ne iznerviraš, daš 4 komada Lasti vašljivoj i opet nađu za prevashodno da te nešto prozivaju i da marginalizuju uspeh te vrste! Dole Lasta!

10. To dao dok Agi i ja nisamo došli. Posle se uprdeo lolololo

Stvarno, mislim nije bila neka tenzija, a ti je Fejz nisi ni pravio, ali može i bez te male, što je Munja malo podigao. VOS je ipak zezanje.

11. Zoki je morao taj dan da vozi tudji viljuskar, zato je bio nadrkan :))

12. Ма Зоки вас тролује искусно, краљина. хД

13. Ninka objasnio kretnju po terenu

Kacam neuhvatljiv. :)

14. Otkazujemo snimanje dokumentarca dok ponovo ne niknu loknice.

Ја замало д'умрем када сам прочитао ово.
    Што се тиче документарца реално Агилни ниси ништа снима' скоро.
    Оће барем ова неђеља бити у Пет или опет у Шес' пошто серу како ће бити топло :Д

15. Колико сам ја чуо јуче, остаје у 6, али сам брзо отишао. Ко зна шта су они под дејством алкохола одлучили. лололо

16. Овако нешто:

"Следећих пет у неђељу, дођите на лопту и нека агилни понесе терен."

17. Ма Зоки вас тролује искусно, краљина. хД

Da, da....Zoki to radi vrhunski. Uverio sam se milion puta :))))

Ostaje u šes.

18. I, da, ne prokomentarisah Dekijevu frizuru.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

19. Ninka objasnio kretnju po terenu

NINČIM IZAZVAN!!!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.