Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ako naletite na defku o VOS-u okačite mi ovde da je stavim u prvi post.

2. Pošto bi i te defke o VOS-u stavio u prvi post.

3. Ubačeno sve, fala Agilares. Ko vidi još nešto neka baci ovde da ubacimo na prvu stranu.

4. Kad bi neko(agilni) bio fin pa kupio, a svi mu damo 100 kinti sl vikend, bilo bi ekstra :D

Samo da ponovim moje iskulirane reči :D

5. Agilni ne igra sledećeg vikenda... mada mi pare možete uplatiti na račun 198-873242342-69

6. Ni ja sigurno neću doći sledeći vikend (ako budete igrali)
    Ima neka seoska slava,a ja zadužen za frižidere
    ali naredne dolazim 100% i donosim pravu loptu.

7. Pomislih da su mi odabrali reakciju iz naftalina...Nisam tamo zalazio mesecima, uostalom k'o ni na VOS lololololo

8. Glavni, baci pogled na par postova iznad...a možeš i na prvi post na ovoj temi ;-)))))

9. Glavni, baci pogled na par postova iznad...a možeš i na prvi post na ovoj temi ;-)))))

Ladno sam obrnuo krug.

10. Иначе, ђе су снимци од неђеље?

11. људи а шта се десило с мојом лоптом? што она не ваља сад?

12. Dobra je i Fejsova lopta. A kupićemo novu, organizovaćemo nešto. Šteta što Agi ne može u nedelju al u njegovo ime ćemo jebati Gubitnika lololo

13. Иначе, ђе су снимци од неђеље?

Ela i nat su okačile slike, a Agi treba video da napravi. Ili da prosledi Marvelju da on to izrežira. Moramo dokumentarac da počnemo, skroz smo na to zaboravili.

14. људи а шта се десило с мојом лоптом? што она не ваља сад?

Ispumpava se svaki čas. Mislim da nije problem kupiti u radnji loptu od soma ipo. Kad bi svi dali po 100 kinti, eto lopte za duži period

15. ЈА ДАЈЕМ 200 ДИНАРА ЗА ПИВО !