Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jebote, mi smo za manje od mesec dana nabili 100 strana :O
http://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=210
:)
MI NABIJAMO LOLOLO
Buksno jel dolaziš? Nato ti?
Ја кад нисам дошао целе сезоне нећу ни сад, реко само да вас похвалим за организацију и све остало, само удрите.
Ова идеја за АФК Вукајлија ми се нарочито свиђа, за ту причу сам нарочито заинтересован али видим да вас већ има колко оћеш тако да ништа за сад.
Е да, једино --- за силно сликање и позерај :)
Neću dolaziti Srno. Nešto je hladnjikavo za sedenje na travi.
Čekam da momci počnu da igraju malo ranije dok je Sunce još u zenitu :)
pre 11 minuta
Samo za Džonija!
Uvek si dobrodošao da se organizuješ sa nama. Ljudi nikad dosta.
Ma dođi ako možeš, svi su dobrodošli.
To da vide ljudi da smo normalni, da je dobro zezanje i da se neće zajebati ako dođu. A ovo smo se snimali da ne misle ljudi kako se igra neki vanzemaljski fudbal pa da ne dođu, nego da smo uglavnom vezare koje se zezaju lololo
E sada sam pročit'o. Šta ću kada me mrzi uvek unazad da tražim :)
Ajmo spremajte se.
U 5 kod kamenja.
Buksno ako ideš zovi me, jer mob ti je isključen.
VIDIMO SE NA VOSU!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja ću da dođem kasnije i doneću vinjak.
prehlađen sam i ne mogu da igram.
mali,ili veliki vinjak?lolo
Treba li nekome prevoz from Vracar, Zvezdara? U naturi se placa, naravno. :)
zvezdara :3
no,možda je skupo,lolo
ne merem ja ako dolazim stić' za peticu,ima se još posla doma.
Danas ne, ali možeš da me odvezeš sutra na posao :)
E jbg, nat, odvikao sam se od ranog ustajanja, posto mi je radno vreme fleksibilno. :P
EDIT: Srno imas prevoz kuci ako dodjes posle, a s' obzirom da se ne znamo, prvi put je besplatno! :D
Probala sam, jbg :))
TROLOLOLOLOLO
evo krecem...
Одличан фудбал! Јес да сам засро последњу текму... Али нема везе шта је ту је!
Бај ди веј вратио сам се кући за пет минута по мом неком времену. Јебени Телепорт се активира са вињавоом и пивом.
Aj postavljajte slike samo posle lolo. :)
Inače dadoh gol kakav sam uvek želeo da dam, punom u raklju golmanovog ugla tako da sad mogu i dumrem. I ulećem pare za FK ako se organizujete, što kaže Deki, i da ne igram, imam fudbalski klub EJ!
Захваљујем се мени на одличној одбрани! Свака част Бебопе, плоди нас све, глођаћемо ти кобас !
Pa da bacim još jedan izveštaj, ko zna koji po redu.
To da je VOS uspešan, ne treba ni napominjati jer se skupilo tri ekipe, čak i sa po kojom zamenom i odigralo se nekoliko partija i to jako dobrih.
U onom delu gde nije bilo Lasta-Gubitnik obračuna, čini mi se da je dominirala ekipa gde je igrao bvdlga, dva čakova drugara, Prof i čini mi se Bebop sa njima. Jednostavno su oprašili sve lepo, na kontre, Lastinim stilom, a Profa je dao još jedan onaj njegov već čuven gol u ćošak, jako, precizno.
Na tom fudbalu je Deki dao dva prelepa gola od kojih je jedan bio stvarno neopisivo lep, tako da sigurno ulazi u eto makar top 3 gola na VOS-u. Remek-Delo. Fejs je isto dao jedan lep gol, za 2-2 protiv moje ekipe, onako šmekerski lobom, a i Mančester je jedan sa strane dao koji je bio jako lep. Ma palo je dosta lepih golova, a po meni najbolje je igrao bvdlga, onako sigurno, ne preterano brazilski, već kako treba.
Da, i Davidov penal je bio ubica. Od prečku.
Na kraju je odigran duel Lasta-Gubitnik, ishod je već poznat svakome ko je ovih proteklih meseci zalutao na ovu temu lololololo....naravno opet pobeda Laste, protiv Gubitnika koji je imao strahovitu ekipu Fejz, Deki, David, bvdlga, Mančester i Vajt, protiv Enemija, Nadimka, Gonza, Arlovskog, NInke i mene. oveli su, bili bolji, ali opet srali u odbrani i na kraju kada je bilo 2-2, Arlovski je zakucao jednu loptu uz stativu i time se iskupio za neke promašaje večeras. Sve u svemu, dobar fudbal, druženje na nivou uz pivo, sokiće, vinjak i čips, na sada već zvaničnoj VOS klupici, na kojoj je održan i prvi ozbiljni dogovor oko osnivanja AFK Vukajlija i moram priznati da sam veoma ponosan na Fejza, koji pored toga što želi da ovo uradimo, cimao se najviše oko te priče, ima entuzijazma za to i mislim da će ova priča biti odrađena, gledajući koliko on volje ima, i koliko prenosi tu volju na nas.
Sve u svemu odlično popodne i veče. Slike ću tek okačiti sutra jer nemam pojma gde je kabl od aparata, a Ela je na poslu, a najbitnija slika, svih nas ide na prvu stranu iz momenta. Odoh i da podelim pluseve.
Svaka čast ljudi!
Spas'o tim. Kao mačka je na golu bio danas.
Skinuo Fejzu jedan-na-jedan lolo.