Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
једну текму је добио губитник.
Nije, samo zadnju smo igrali Lasta-Gubitnik lololo
а брате озбиљно, играли сте за вас доста стандардних из ласте
Није било озваничено! лолололо
БИЛА ОСНИВАЧКА СКУПШТИНА АФК ВУКАЈЛИЈА!
Ово је историјски дан и нека се одма' стави на прву страну и на ону тему догодило се на Вукајлији! лололо
Nemoj da se zajebavamo! Odvalili smo vas prvu bre e! tim istim leđendarnim golom.
Poslenak isprašili i bežaniju pa sa dve pobede seli na klupu da e odmorimo jer smo OBRNULI KRUG ODVALJIVANJA! Samim tim smo podelili čestitke međusobno i neozbiljno pristupili utakimcama koje će uslediti a čiji ishod smatram ne bitnim. :P
Sad se vratili z restorana...Jebeš mi sve ako su oni u "Orlu" normalni! Kurac ću da idem sledeći put, bolje da sam jeo na ulici, sa krila jebenog.
Elem, fuzbal bio relativno ok. Bvd bio, realno, najbolji, a pohvalio bih još i igru Dekija ( iako je gubio mnogo lopti), Džonija ( lep gol ), Čakovog ortaka sa Pravnog, Davida ( ode prečka, jebote lololo ) i, naravno, mene. Dao sam "samo" dva gola ali sam ipak ostao nezadovoljan ishodom poslednje tekme koja je trebala da bude laganica ali se neko, neću da kažem ko, potrudio da tako ne bude. Odličan šut Arlovskog i golčina kroz uši. Jebiga, dešava se. Ipak, smatram da je ekipa FK Gubitnika danas bila mnooogo bolja od one s preke strane i da uz eventualne korekcije u igri možemo da vas ozbiljno jebemo u budućnosti. Jedini pravi problem u našoj ekipi je to što smo svi INDIVIDUALCI i ne razmišljamo (još, barem) kao TIM. Na tome ćemo raditi, čvrsto vam obećavam :)
Da ali ne može to da se računa kada je smo pre tekme rekli da nije. Ne igram ja sa istim žarom, kada je Lasta-Gubitnik i kada nije. Tako smo rekli jbg. Poslednju smo rekli da je to, to i tako smo igrali.
Sutra ću ja da to okačim uz slike grupne na prvu stranu ove naše teme. A dogodilo se na Vukajliji će biti počašćeno ovime kada priču odradimo skroz :)
Брате нема ту шта да се каже, зна се ко је која екипа, једино што нисте били компленти па да ето евентуално заборавимо на ту утакмицу, једино зато.
Pa ne samo to što nismo bili kompletni, nego igrao nam je recimo Manč koji je vaš. Ajde ako hoćete računajte, mada smo rekli da nismo samo poslednju Lasta-Gubitnik i tu poslednju sam odigrao ozbiljnije duplo nego ostale, ne samo ja, nego svi mi.
Mislim da smo i rekli pre početka da nema ništa Lasta-Gubitnik tako da ono. Inače ja ne bih pristao da igram u Lasti lololo.
јеби га, ја нисам ни чуо да смо рекли, па ми сад глупо што се завршило а нисам ни знао да нисмо играли, и јбг нисте били сви то је срање па није то иста победа
Tako je nasledniče! lololololo
Ма небитно је људи. х))
Било добро зезање, то је најбитније. Наш тим је мало лошије одиграо, Деки је јебени Марадона, само да може да трчи више од 20 метара дневно било би одлично... У ствари не би, био би опасан за човечанство. лололо
АРЛОВСКИ СРЕЋАН ПУТ! лоло
Džoni, bilo je neregularno, nema šta tu više da se kaže. Poveli smo lako 2:0 i bili opušteni pa ste vi izjednačili a onda je pao taj gol Arlovskog i vaša "pobeda". I mi bismo drugačije igrali da je bilo Lasta-Gubitnik ali već je počelo da se smrkava i jebiga. Sledeće nedelje - ako da Bog - igraju te dve ekipe i onda će se videti efektivnost svih promena u FK Gubitnik. A i znaš kako se kaže - "Ko visoko leti, nisko pada". :)
Vidi ga Manča, ne misli na napredak koji bi sa nama ostvario ccccc
Ma opušteno, neka bude 1-1 u pobedama onda i ko mu jebe mater. Meni bilo gotivno što se Fejs palio pre poslednje tekme kako vam je ful ekipa, a mi dobili lolololo
Ma bre tim Deki, Fejz, Vajt, David i ja je pobedio 3 od 4 utakmice koje sam ja igrao. I izgubili su poslednju.
Nudili su i Skolsu Real ali je ostao lojalan lololo.
Čak definiši ono za brojilo odmah!!!! :)
Fejs, Fejs, Fejs...Što mi je nešto poznato to ime...Da nije možda pomenuti u srodstvu sa izvesnim VUKOM BRANKOVIĆEM?! Ili PEĐOM MIJATOVIĆEM?!