Vukajlija Ol Star fudbal

1. Deki đe si uzeo tike?!
    Kolko?!

u jebote.

2. Blejim u Ćinu u fićka i gledam kako su dobre male mede što rade u Planeti odma' pored i uđemo ortak/kolega i ja i tu malo sa njima ja reč ona reč, kekoza, malo tu razmenimo brojeve i ortak kupio neki gej kačket, a ja vidim tike crne sa žutim đonom iste ovakve (umbro), kad one 5 soma i ja tu kao "Ma neću!". Izađemo i ja kažem ajmo na felnu da uzmem pet soma za tike. Odemo u Mozzart sednem na bunar i počnem da bockam, pucam tri soma a sve jurim 9 sa po 200 u čelo i naravno dođe i bilo tu još nešto loma kredita i ja isključim 8000 din (dobar 5) odem u Planetu, kad đoka, nema 44 te crne i ja uzmem ove crvene uber jebačke, plus što mi cupi sredi neki bonus te dobijem loptu za dž!
    Ja nevera, kolega koma, a cupi pustila ceđ kad sam otvorio novčanik i prebacio sobranje u drugi džep. Naš kak'e guziće ima e!

3. Vazda su Maradone bili jebači :)

4. Деки бураз дај нас промовиши мало по Србији, реци да си профи фузбалер па после ватај пичке. :Д

5. Деки бураз дај нас промовиши мало по Србији, реци да си профи фузбалер па после ватај пичке. :Д

Deki ne laže cupike, Deki priđe i počne da priča u trćem licu i one misle "Uuuu jebanje troika!"

6. А ја жељно чекам сеедми дан, јер је фудбал мени потребан! лолол
    http://www.youtube.com/watch?v=fQMOST6I-sU

Деки, каква је лопта? Знаш ли колико је иначе, када је купује неко ко не може тако фатално шармирати било коју женску главу, сису, дупе?

7. Što bre ne kupite neke majice kod Kineza u dve različite boje da možemo da razlikujemo timove kada navijamo? Ovako mi se čini da ni vi ponekad ne znate sa kim igrate :)

8. Ја увек носим плаво, и ништа сем плавог. Ето то је мој ултиматум.

9. Деки, каква је лопта? Знаш ли колико је иначе, када је купује неко ко не може тако фатално шармирати било коју женску главу, сису, дупе?

Lopta je pun var!
    Mislim da je 1800, ovakva. I otkiću ti tajnu, ali pssst - mislim da bih je svakako dobio gratis uz tike. :)

10. zato što niko ne tipuje sada da će igrati non stop za isti tim.

11. Deki priđe i počne da priča u trćem licu i one misle "Uuuu jebanje troika!"

Hahahaah pobeda.

12. Pa šta? Ponesete po dve majice, svako u istim bojama, pa menjate.

13. Само немој те оне жуто црне комбинације на штрафте типа Парма, Фенербахче, Јанг Бојси, не знам коме добацује јееее'оте.

14. Realno bi bilo da debeli budu u majicama a mi iz Gubitnika bez majice, to bi privuklo još ženskinja na vos lolololo

15. Jedva čekam nedelju, nove tike, uuu ima da igraju same :)

16. BeboP, jesi li igrao sad? Jesi li bolje?

Е јесам офкорс, малко више кретања. Фала на питању.

17. Mogao bih ja da uzmem tike bre, ne ide 'vako u rukometaškim... Kinezi braća, u petak kod nj

18. Браво Деки, најзад имаш трве аватар, Шеогорат јебе. Мада далеко си ти нормалан од Шеогората.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.