U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ШТА СЕ ТО ДЕСИЛО ДАНАС?
Šta se desilo?
ГУБИТНИК ЈЕ ПОНОВО ЈЕБАН.
lololo
Još jedan VOS protekao u fudbalu, druženju smehu i bleji.
Gubitnik se opet proveo k'o bos po trnju, što nije ništa neobično, a moram da kažem da sam se ozbiljno naasistir'o danas. MPobedu je opet odneo timski duh, koji Gubitniku fali, a Lasta puca od toga,
Malo smo pričali o klubu opet i izabrani članovi u odbore, kao i oni na nekim funkcijama, neka pošalju fejsu JMBG. Kao i soma dindži za APR ko nije dao do kraja meseca.
Mnogo sam se smejao dok smo zamišljali grb kluba i bilo je stvarno bolesnih ideja. Onaj zapaljeni obešeni čovek na kog piša mali kre i tako to lolololo
Odo' da polupam pluseve prisutnima uz JEBI GUBITNIK!!!
Želim da nekada dođem na taj fudbal?! Ako ima mesta?
Inače Prof je pozdravio sve, žao mu je bilo što koš danas nije mogao da dođe, ali danas mu je let nazad u Nemačku.
Profo, drago mi je što smo se upoznali, a biće VOS-a uvek pa ćeš opet doći.
Pozdrav!
Naravno Elezard, dođi kad god hoćeš. Eto sledeće nedelje idealno. Ako budeš dolazio potvrdi mi na PVT, daću ti moj broj da nas lakše prepoznaš.
Ima mesta, dođi, sledeći vikend ćeš moći da prisustvuješ i deliću istorije kada će Gubitnik odvaliti Lastu, jer ja dolazim.
Kao što je Džoni rekao, soma dinara ti je ulaz.
mada sumnjam da ćeš imati problema oko toga :)
Je l' te uhvatila kontrola? :)
Pošto sam ja u Novom Sadu, moram se nekako organizovati... čisto da upoznam zvezde ovog sajta kada sam već ušao u njegove vode.
Kurajber, Agilni, Enemyofthefreeworld, Gusti Sok, Srna, Fesjzbukmanijak, Marvelllus i nadasve AndreyArlovski ma kakve zvezde to su galaksije, jebeni klasteri! Doduše tu smo Bebop i ja, crne rupe, privlačni! :)
Niko ni da pomene moje majstorije.
Ma kakvi bre. Bilo ih je samo na onoj stanici posle Sajma, ali naravno, ja poučen prethodnim iskustvom upadnem u 56 i problem rešen. :) Nego sam se zgranuo što ih je prošli put bilo toliko nedeljom, jeb'o ih ja.
Дај бре новосађани организујте се јебо миша, има вас, само треба да дођете. х))
Чуј се са Предражињом, Дабом, Ремцем, шта ти ја знам... ко већ воли да игра фудбал. Било је заинтересованих и раније.
E da stvarno, Vajt idzuo igricu. Iskreno, mislim da se prošli put baš i nije pokazao, ali je zato danas briljirao. :)
Обуко је тренерку, лололо.
Мада смо му предлагали сукњу ал ај... хД
Одличан Вајт стварно, али не чита постове.... лололололо
Pročitao sam post i to sam još prvi KOMENTARISAO. Ali, jebiga bio je trol-komentar.
trenerka je pala zato što tako nosi pro golmani na treninzima. :)