Vukajlija Ol Star fudbal

1. Realno, da ih nismo iscimali nas par, kurac bi se igralo. VOS JEBE PO URAGANU!

2. Добар фудбал, свака част људи за преданост, баш ми је требало мало да се истрчим.

3. Ja već osjećam da sam se razbolio. :D

4. За дивно чудо, ја сам одлично! лолололо

5. Iskašljavam plućnu maramicu. Dobar moj lični učinak, dobar fudbal. Ja imao dvije asistencije. Moglo je i bolje s moje strane, al' sa mnom je tim bio neuigran. Tek smo u trećoj partiji počeli da igramo kako treba. Čak je Falkao, ombre Kasiljas. Iduće sezone biće bolje.

6. Dođi opet neki vikend jebo ga ti, kad bude fino vrijeme.

7. Da ste odustali, ja bih doš'o tamo sam lolo tek sad sam video ovo. Stvarno prejak fudbal... Od svih do sada na kojima sam bio, najbolji. Čakec se danas baš potrudiololo, Fejz k'o i obično nema pojma, Zoki je nešto fejlovao danas, verovatno zbog vlage i klizavosti, Dub pokušao da organizuje dobru igru, al' smo na žalost cepali po svome, inače decxko nema kondicije... PRIPREMI SE ZA SLEDEĆU SEZONU DA JEBEMO LASTOA ! MOMCI NEMAJU POJMA BRE !!!

I da dodam da sam kobjasnio na golu danas ! JEMEN !

8. Stvarno si dobro branio, kad si ti stao na gol, zadramilo se.

9. E da, Kris mukica :3 bilo joj zima... I šteta što nismo zablejali na neko pivo posle, al' nema veze, ima vremena...

10. Ja sam u 10.20 napustio BG iako sam imao otvoren poziv da dođem na VOS. Na žalost, vreme je bilo nikakvo, kišica je padala i bio sam ubeđen da od VOS-a nema ništa. Čak sam i Džonija ubedio u to.

11. Pi bre... Brus izdajo !

12. biće još prilike, sad bi još sedeo mokar u autobusu na pola puta...

13. Moderator, a vozi se autobusom, pih...

14. pa daleko mi peške 190 km, jebiga...

15. Izem vas u dupe to sektaško...ja pitala ovog mog da izostane sa fudbala i ostane kući zbog radi celodnevnog koprcanja po krevetu, a on C! Ni da čuje...

Al' ipak svaka čast što se držite... :)

16. zbog radi celodnevnog koprcanja po krevetu

E, ovo su neki novi momenti u istorijatu VOS-a... Bejb, ispao si iz Lige zbog nepriznavanja prednosti...

17. E, ovo su neki novi momenti u istorijatu VOS-a

Je l' vidiš ti to?!
    E moj Bruse, trebao si ti njemu da održiš jedan informativni razgovor, kao stariji i iskusniji poznavalac ženske psihologije i još koječega :)

18. ma nešto se razmišljam da sam trebao njemu da slomim prst na nozi pa da ne može da ide na VOS, a ja da odem umesto njega :)

19. Хахахахахаха, какви смо секташи буквално. Овај побеже од жене, овај целу текму куца поруке да га жена не убије што је отишао да игра, Деки запоставља породине обавезе кад год може. оллолололо

За све заљубљене! лололо
    http://www.youtube.com/watch?v=fQMOST6I-sU

20. Koja umetnost... Još Toni Montano, božanstveno.