Vukajlija Ol Star fudbal

1. јако сам задовољан фуцом. одиграсмо добро, са пар врхунских потеза. иначе ласта нас унаказила са оним додавањима на прву, јеботе капирам могли би и везаних очију!

иначе, губитник у саставу који није баш најјачи ал опет после две брзо изгубљене текме, трећа је била егал. пар пречки, статива и мало мање среће одредило је да та трећа ипак оде у руке Ласте. АЛ НЕМА ВЕЗЕ, КИДАЋЕМО ЛАСТУ СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ ако уопште буде времена за то!

2. Jebem mu sve da mu jebem, kad bih ja znao da igram, svaka ona akcija bi bila gol, i dobili bismo 10-0, al kurac. :)

3. Kad bi znao da igras, cuvali bismo te :-D

4. Ne možete vi mene da stignete...

5. Ja sam maloprije ušao u kuću. Samo da se odgegam do kreveta...

6. Ja čekam neki VOS u kafani. Javite kad bude.

7. Desbela desetka iz bek! Svaka čast dečki i omladinke za požrtvovanost u odrdžanju VOS-a. KAFANA JE NAŠA SUDBINA! OPIĆEMO LASTOA!
    P.S. Bolje da sam bio sa vama i pokisao probijajući bunker nego što sam kisnuo kod Šandora i Ištvana...

8. Bolje bi bilo Deki, a Gubitnik neka se lagano priprema za takmičenje u ispijanju alkohola. Morate da imate predstavnika za pivo, vino i rakiju.

9. Vi ste uigrani dosta.

10. Za pivo nominujem Dvorfa, deluje mi kao odvažan mladić koji je/će prve bore ugledati u zamagljenoj krigli.
    Reme je nominovan za vino, rumenlio u licu se ne stiče na njivi već u podrumu.
    Rakiju ću ja da preuzmem, verujem da će mi protivnik biti Arlovski, što će me svakako dodatno motivisati. :)

11. Arlovski će definitivno žestinu kod nas.
    Ja ću vino, jer tu je teško izbrojiti onoliko koliko mogu da popijem. Za pivo ćemo da vidimo. Bebop deluje dobro, mada i Ninka je tu....ma ima nas za pivo, biće frka lolo

12. Ninka samo gorčinu, pelin i medovaču. Ipak međed voli med.

13. Ninka je alergičan na med.

14. Inače, ja pijem sve sem vodke, mada se tipujem za pivo, može džep da mi podrži, a i duže se pije od loze, nju samo eksiram, pa bi mi trebala hiljadarka da pijem sat vremena.

15. Ninka instalirao burence da može da cirka pivčugu do fajronta.
    A u nedelju niko neće u kafanu, jedan mora da ide da jebe, drugi da kuva ručak, treći nema para, četvrti bolestan...

16. Skivi neki se ne pije a?

17. U nedelju sam bio dovoljno slomljen nespavanjem i fudbalom da što pre poželim da se dovučm kući, nego ne reče ti jel ti bilo OK na VOS-u? Kak'i su ljudi i tako to?

18. Ja sam više za prirodne preparate :D
    Ma bilo do jaja na fudbalu, već sam rekao. Samo bilo zima, a i mogli smo još koju, taman ste i vi krenuli da lipišete, a mi se uigrali. Da nije kiše bilo, kontam da bi ostali bar do 3.

19. Следећу недељу 17 степени, местимично облачно и суХо. НЕМОЈ НЕКО ДА ЈЕ ИЗОСТО! И ПАРЕ ДА ДОНЕСЕТЕ! ПАРЕ ПАРЕ ПАРЕ!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.