Gubitnik ostao bez golmana. Paparaci uhvatili Ombrea kako u sitnim satima napušta beogradske splavove. Fejz je bio ljut na konferenciji za novinare i izjavio da ne mogu da igraju igrači koji su dobili picajzle od beogradskih splavarki.
Не знам шта ће бити од Губитника, Фејз не долази, Деки не долази, Ременског нико није видео још од великог потопа... Само храбри Манча долази на мегдан! лоло
kojim novcima, šta pričaš? Lololo
Sinoć je održana sednica komore za važna pitanja pri direktorskoj fotelji i donešena je odluka da pare skupe što pre jer je poskupelo točeno sa trjebese u pParaćinu. :-)
Hi hu derz, Debilko, hi u dezrs, Moronko...
Prekosutra se na teren vraća ubojiti napadač Gubitnika!
Taman, ja ne igram.
Što Ombre?
Gubitnik ostao bez golmana. Paparaci uhvatili Ombrea kako u sitnim satima napušta beogradske splavove. Fejz je bio ljut na konferenciji za novinare i izjavio da ne mogu da igraju igrači koji su dobili picajzle od beogradskih splavarki.
I'm in lads.
Our original goalkeeper is back!
Mene nema jer sam bolestan. Kad će snimak Agilni?! GDE JE SNIMAK?!
Фејз неће моћи да дође сутра, јавио се, ради, зарађује, привређујуе!
Али! То није разлог да не донесете ПАРЕ! ололололо
Au, sada sam demoralisan.
I pored ovog smarača od zuba ima da dođem! Drknuću sutra neki fenbru i biće valjda bolje, jebem ti i onog ko izmisli te zube.
Biće ti lakše Grifine kad budemo jebali Gubitnika......opet lolo
Не знам шта ће бити од Губитника, Фејз не долази, Деки не долази, Ременског нико није видео још од великог потопа... Само храбри Манча долази на мегдан! лоло
Ma daaaj!!! Dolazte ljudi, nikad se ne zna dal nam je ovo poslednji u godini, iscimajte se SVI!!!!!!
ALI SVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Deki i Fejz picke idu da se opijaju i jure žemske našim novcima! UAaaaaaaAAAaaaa! UAAaaaAAAaaaaa!!!!
rekoh, umirem bolestan... al' vas boli kurčina... šmrc
kojim novcima, šta pričaš? Lololo
Sinoć je održana sednica komore za važna pitanja pri direktorskoj fotelji i donešena je odluka da pare skupe što pre jer je poskupelo točeno sa trjebese u pParaćinu. :-)
E stvarno, aj ko može neka dolazi. Sutra može lagano da bude poslednji VOS u godini ili makar u sledećih mesec dana. AJDE BRE!!!!!!!!!
Ма биће нас сигурно. ЈА ВЕРУЈЕМ!!!