Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Andrej nisam hteo da budem baš nekulturan lololo
Dominacija malim fudbalom!
Ето, добих и овде први плус. :)
E a kako ce da bude kada dodje Moronko, je l' onda dva plusa dobijaju? Ili sada dobijaju pola?
Nusmi tebra, reklama.
Ne znam za vas, ali ja sam se prilično izmorio, što je svakako dobro, pošto sam za promenu malo potrčo. Samo bih izdvojio svoje dodavanje Džoniju, pa da budem skroman, u stilu ĆaVi Alonsa i Džonijevo bušenje. :) I naravno, uopšte nismo dobili sve žive tekme, tako da ono... :D
Nije reklama, samo konstatacija al izgleda da sam i to zajebo jer nisam računao da sam samo polovina. :) Tako da mu to stvarno dođe minus ako se upiše samo vodoravna crta... :)
Bio dobar fudbal. Čak su se i penali izvodili.
Ali svaki put mora neko da najebe. Mančester i Dvarf fasovali.
Naš golman je imao rukavice.
Ja sam šutirao 5 penala do sada, nijedan gol nisam dao. Jebem ti penal i majku.
Ninka, nisi došao na fudbal zbog delije.
Boli me kurac, život sam u Areni ostavio. Još u junu na Marakani pravi koncert, ima na glavu da se pobijam.
Odličan VOS juče.
Vreme nas je poslužilo, brojnost na solidnom nivou, fudbala smo se naigrali. Makar ja jesam lololo
Još jedan novi član na VOS, nova uzdanica Laste i dobar fudbaler Debilko i Moronko. Gubitnik iako u prilično jakom sastavu opet je izgubio obe partije 5-3 i 5-4, a u još dve partije gde su se mešale ekipe Agi, Grifin, Dub, Dvorf i ja smo izdominirali. Lepih golova je bilo, posebno onaj Kizin, mada i još koji i sve u svemu dobra nedelja na Adi. Posle su tamo igrali i mali fudbal, Zoki je polomio Mančestera, a rezultate ne znam. Da nismo samo fudbaleri pokazao je Ludi Čak, koji je detetu oteo basketaru i šutirao na koš.
Odoh da polupam pluseve i nadam se da će biti još ovako lepih dana u ovoj godini, da možemo opet da se skupimo ovako.
Не знам да л' примећујете да је ВОС окупио скоро 50 људи...! Еј!
Hteo bih da pitam dve stvari: zna li ko šta je sa Šanzamom i ĐE SU NAM BILE ŽEMSKINJE JUČER ZA MORALNU PODRŠKU BRE?!
Čaku idu tri plusa za potez na basket terenima.
Enemi, Fejz i ja izdominirali. 3-2 protiv onih likova, 3-1 i 3-0 protiv Fk Mali Gubitnik.
Е, ал то је био епски преокрет, од 0-2 до 3-2, а на све то се и обистинило старо фудбалско правило да се "овакви промашаји у фудбалу кажњавају". Ликови су се измашили за све паре. х)
Hahahha baš onako baš baš su se ispromašivali. Ali i mi dva penala omašili.
Još uvek iščekujem snimak. Makar mog gola. Više ne moram ni da gledam. :D
E moj Gusti, da vidiš kakvu je golčinu dao Džoni, posramio bi se. :D
Jesam zab'o dobru golčinu svaka mi čast lololo