Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Fejzara ipak dolazi? Fuuuuuuuul. JEBAĆEMO GUBITNIKOA U SKORO PUNOM SASTAVU!!!!13243242332
Jel ima način da se stigne do ade bez busplusa? :)
Pffffff. Lagano. Samo dođi do mene u Leštane i ima da ti pokažem. :D Odakle stižeš? Snađi se nekako do Mostara, odatle samo 55-icom i 56-icom. :)
ИМА! ШВЕРЦУЈЕШ СЕ! КО МУ ЈЕБЕ МАТЕР! ЈОЛО!
A može i Enemi da te vozi. Samo ti se to ne isplati jer kruže priče da dere više i od taksista, 'nači fazon čim uđeš, drkne ti nekih 150-200 kinti početnu tarifu, u zavisnosti od toga da l' si neki rendom lik ili dobra čka, a 'mesto taksimetra ima štopericu, pa ti vidi.
Ма јок долазим са ове новобеоградске стране, а набавио сам бусплус па га нећу куцати ако им се куца даћу им. :)
Koliko ja znam, na onoj stanici kod Ušća ih nema tj. bar ih nije bilo svaki put kad sam ja prolazio. A ako već nećeš da im plaćaš, ške preko mosta pa na 56 i stanicu peške ako ih bude na Zelenjaku. :) Ja ih do sad nisam sreo. :)
RASKANTADUPECVETAJTE IH!
Ja tek sad ust'o, jebiga.
Napravite Serbia tour.
е извините људи, дошао сам кући 9 није било могућности да дођем.
Ја сам се онесвестио у басу када сам се враћао гајби. Дигао ми се притисак оно још од како су се Даб и Фејз драли на мене и једноставно у басу сам пук'о. Изгубио сам вид па слух на минут и онда само тотални фејд аут свести. Пао сам у 23-ојци. Међутим дошао сам свести пар минута касније изашао напоље уз помоћ неких људи, удахнуо свежег ваздуха да ми се поврате чула и наставио кући пешке.
Pokaži na lutki gde su te dirali.
Možda ovo i nije za smeh, ali AHahhAHHAAHAAHAHA
Ahahahaaa
AHahHAhAHAHAHAHAH
haHAHAHAHAHAHAHhhhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Eto. Inače dobar balfu. Ne znam da li moram naglasiti da je opet Gubitnik opravdao svoje ime? No, učiniću to-JESTE!
Јбт, шта је са овом омладином, све сте бре нешто килави!
Вајте, можда те је неко заплахнуо опојним мирисима свога тела па ти се слошило. лоло
Koleno je otišlo u aut. Ne znam da l' ću igrati u buduće dok ne sredim to, nastavio sam danas jer me nosio adrenalin ali sve u svemu nije dobro, iako sam mislio da nije ništa ozbiljno. Boli čak i pri najblažem pritisku i kontaktu tako da samo da vas obavestim, dolaziću na bleju ali za fudbal ne znam.
Samo da pitam, da li je Lasta ponovo karala protivnika? :)
Госпођо, јесмо ми ноћас...? Три пута... Добро де, два пута, ал то је то...
И озбиљно смо добри у оном малом фудбалу. лололо
...možda je ''karati'' blaga reč.