Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Eh, žao mi je što nisam mogao da igram, da se dokažem pred skautima pa da me angažuju za kilo leba i salame, al jbg. Navijaću za vas na proleće :) Ionako bi mene turili na poslednjeg čoveka odbrane :D
Da li je Fejs OPET DIZAO loptu? :D Kako li igraju ti ljudi kad se sa nama muče. Mada, kapiram da je enemi igrao više(koliko sam skapirao nije puno igrao) teško da bi oni dobili
У јбт, уопште нисам видео Агијеву анализу! Сад прочитах, то је то, нема шта да се дода или одузме. Имају они ону двојицу јаких штопера, сад не знам колико су добри али су јаки у дуелу физички, то им је предност.
Густи, мени кад сам улазио нису рекли коју позицију да играм... Па сам ја решио да их играм све. лололололо
'Ocu i ja dizjavim nesto za dnevnik...
Niknejmabez- Dobro odradio posao. Pravovremeno istrcavao. Jedino ne znam kako bi odreagovao da su isle neke lopte dalje od njega, to mora da se vidi proveri ne nekim treninzima. Dobro se postavlja, ali na ovoj utakmici nije bilo situacija kada je trebao paradira, pa ne mogu da sudim u opstem kvalitetu, ali sto se tice jucerasnje tekme, sjuper.
Fejzara- Trci, rokce,grokce. Trudio se, dobro igrao odbranu sa Marveljom prvo poluvreme. Previse istrcavao, to sam mu i rekao, pa je poslednja linija imala rupu. Stoper ne sme da juri igraca do centra, pa na levu stranu terena, to treba da radi zadnji vezni. Kapiram da mu je pozicija stopera strana i da ga vuce lopta napred, i zato ga ja ne bih stavljao tamo, jerbo mozemo primit' gol zbog njeove preterane zelje dizbije loptu. U drugom poluvremenu presao na krilo,trcao, asistirao za gol, i moze se redi da je nasao svoju prirodnu poziciju.
Marvelj-Pokupio bezbroj lopti, sto glavom, sto spicerojkom. Takodje u par navrata previse isao napred, ali u mnogo manjoj meri nego Fejz. Moze da drzi odbranu sa Dzonijem, mada se slazem sa Agijem, bolji bi bio zadnji vezni. I samo jedna zamerka za njega i Fejza sto se tice odbrane, kada zamanu na sut, okrenete dupe, i onda iz toga nastane belaj.Sve ostalo kul.
Agilni-U prvom poluvremenu nismo imali povezanost odbrane i napada kroz sredinu. Ili je sredina bila previse kod odbrane, pa ja napad bio odsecen, ili je bila blize napadu, pa je bilo preveliku prostor za kontru. To se odrazilo i na njegovu igru. Kao naravno i dzombast teren, pa nisu njegovi driblinzi mogli doci do izrazaja. Naravno i kolega iz sredine sa brojem 6 nikada nije bio na pravom mestu, pa je Agi po meni gubio snagu jureci tamo-'vamo. Naravno da se od njega ocekuje da bude jedan od glavnih kreatora igre, i kada ga budemo uparili sa mnom,jebacemo Grebenarac ili kako vec. :D
Enemi- Igrao premalo, trebao je bar celo poluvreme da igra. Elem, kao i na malom fudbalu, vidi se zelja i sposobnost oduzimanja lopti, ali ono sto mu nedostaje je kretnja, Na malom fudbalu je to zanemarljivo, jer je sve u 3,4 metra,pa stignes loptu, a ovde mora dosta vise da se krece. Naravno, to ce vremenom uvezbati, tako da ce nam odbrambeni bedem biti cvrst kao moj penis kada vidi golo dupe!
Zoki- prica za sebe. Psuje, jebe majku, trci, izbija, lomi noge. Ne bih ga stavljao na beka jer lako moze da napravi karton ili penal. Pre bih ga munuo gore negde da trci i vrsi presing, korisniji je tamo. :)
Angel of death- Usamljen u napadu bio, i nije mogao previse da uradi. Kada u njegovoj blizini budu jos bar 2 igraca sa kojima moze da razigrava i odigrava, to ce biti pun pogodak. Ovako je solirao, gubio lopte, ali se i nalazio u sansama i pored toga sto je protivnik bio brojcano jaci. Sve u svemu, ok igra, kada bi se malo ranije oslobadjao lopte pa sprintao u prazan prostor, mislim da bi imao mnogo vise sansi, ali naravno to je sve stvar poverenje u saigrace i vezbe.
I najsladje za kraj...JAAAAA.... Vidim da su svi odusevljeni i da me hvale, ali ja nisam preterano zadovoljan. Jesam odigrao dobro, ali moze jos bolje. Krecem se trazim loptu, ali ne dobijam na vreme, to je opet naravno stvar vezbe, prvi put igramo zajedno,napravicemo koncepciju i haracemo. Imao sam par dobrih pasova, ali isto tako sam i par puta pogresio, ili solirao kada sam mogao da odigram dupli pas i da napravim sansu. I teren je katastrofa stvarno bio, ali ne mozemo da ocekujemo da ce u tim ligama biti Vembli, tako da kako nama,tako i njima. Kasnije sam malo otisao u spic, dao taj gol, tj "dao" lik me napucao pa usla lopta u mrezu, ali dobro, treba to ispratiti i izvrsiti presing. Kondicije imam, tako da sam zadovoljan. Kada odigramo par fudbala zajedno, znace se tacno ko sta moze, i sta od koga da ocekujes, i onda ce biti lakse da se uigramo i da vas razigravam.
Eto, pusa.
Није бре Анђео Мрака него Анђео Смрти! лоололо
Izvinjavam se, odmah ce biti ispravljeno! :D
E, Bvdlga, nikako da te pitam... jesi li ti video definiciju "Kao da te je Konami krstio"? :)
Naravno pobogu PredraZe!
Da objasnim:
Dok suncem okupana brda i vrleti Šumadije promiču pored nas upućenih ka budućnosti srpskog fubalu - terenu u Guberevcu! Šapat vernih VOSovaca nagoveštava tremu i strepnju u ishod nekim i prve prave utakmice. Mnogi polažu nade u debelu desetku, neki to i otvoreno govore, pritisak nad njim biva sve jači...
Podela dresova počinje i odlučujem da sebi skinem breme i da ne uzmem 10, odlučim da prvi dres iz gomile koji uzmem da je to moj broj, munjam, munjam i izvlačim jebenu desetku! AAA! Zašto opet taj pritisak i trema kada sam toliko jačih utakmica odigrao ali davno to bejaše...
Dug pas Agija ka Ćufti, Ćufta u pokušaju kvazi centaršuta gubi loptu koja dolazi do guberevačkog štopera koji vraća loptu do golamana, golman, nesretnik se ukenjao i dodaje loptu sa prve stative meni lopzu na nekih 8m od (praznog) gola i ja iz prve... (ceo tok događaj gore opisan mi prolazi kroz glavu, ovo mora da bude gol za 1:0, samoje gurni u gol DEJANE!) pucam i ona prolazi 30cm iznad raklji, da gađao sam raklje na praznom golu i da zapeo sam kao konj jer to i jesam i ne mogu da verujem šta sam promašio!
Drugo polvreme Fejsara ispucva jednu dugu, ja se krijem iza štopera i malo ga nabadam laktom on ne uspeva da adekvatno ispuca loptu glavudžom te mi samo prebacuje na desnu na nekih 16m od gola, sam ja i golman koji istrčava na mene i ja NARAVNO pokušavam daga lobujem međutim ddajem mu maltene u ruke kao neka pičkica koja leba nije jela 3 dana! Tu bi bilo 2:0 i kraj Guberecu koji nije imao snage jer su ih vosovci pojeli u nastavku.
Da pukao mi je mišić, otišla zadnja loža, moram na operaciju prednjih ukrštrnih u Brisel i imam upalu trbušnih "mišića"! JA SAM SVOJE ZAVRŠIO KARIJERU!
E i da svi ste bili odlični ali pošto sam egoistični skot ja sam pisao samo o sebi :)
Ma kakva gotova karijera, ne zajebavaj. Istegao si zadnju ložu, pauza mesec dana. Jebeš koleno, igraj s takvim, ojačaće ga grbavi tereni u Šumadiji :D
Хахахахаха, види га овај фаталиста! Три дана по јен' ц витамин и њиву оћу преорану до следећег понедељка! Немој да се зајебаваш!
Дан ипак није био толико лош ни за Декија, после смо он и ја у тиму кобјаснили асоцијације. лололо
ZAŠTO GREŠIŠ DEKI? :D
Nego, šta je bilo sa mišićem? Ono, imam iskustva sa tim, bolovao sam 6 meseci od te povrede pa reci ako treba neki savet
Pukao mišić!
DAAAA! Otkinuli smo u asocijacijama! TO!
neamndaimak je moj omiljeni vukajlijaš od sad pa na dalje u buduće! Med med ... m.. ed!? Medeved!!! ahahahahahahahahahahahalololololololo
Možeš li da hodaš avetinjo iz koceljeve?
Ma može da hoda. Kažem, istegao vlakna, nije puklo.
Mogu da hodam kao her Flik. ali ne mogu da savijam nogu uopšte, nego je samo onako vučem popiso sam 3 analgina, rakiju i brufen i namazao se konjevom mašću i sinadolom i opet sve još miriše na nju i dan i noć i jutro što će doći nakon ove noći noći bez sna.
Ili je istegao ili je naprsnuće mišića, vrv 1 stepena. Kako lupetam, ali tako je meni dr pričao :D samo sam ja imao gadno naprsnuće jer nisam dva meseca mogao pertlu da vežem. To je bio život, drugi te obuvaju i vezuju ti pertle :D
Najjače što mi je dr u domu zdravlja tada rekla da radim vežbe istezanja. A ja ne mogu da se pomerim i kukam od bolova. Proći će to Deki, životinja si ti :)
Е да, мали офтопик Декијеве повреде... Смислио сам вам јуче песму на пумпи, ал није било времена да вам одпевам:
ЗАШТОО КАСНИТЕЕЕЕ
ЗАШТО КААССНИТЕЕ
ЗАШТО КАСНИТЕ ПИЧКЕ ФК ГУБИТНИЧКЕ
ЗАШТО КАСНИТЕЕ.
ОПаааа. лололол
Najveći problemi su mi kad moram bulju da obrišem :(
Sta tu ima da se brise?