Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
NE DAM DESETKU DEKI! MOJE! Mada mogli bi veći šorc da mi nabave. Ili da ja smršam. Pre će to biti. FEJZ, upravo razmišljam o taktici, i dođem i pogledam ovo što si ti okačio, identično mom razmišljanju. Isto.
Što se tiče Rogače, bzv smo izgubili. Sagoreli u želji :D Vidi se da se ne snalazimo najbolje na velikom terenu. Treba navika i za to. Bvjadjga ima dečko iskustva, i razumem ga da peni kad igra sa nama :) Ali biće od toga nešto kad se nabaci KONDICIJA. To je ovde najvažnija stvar, kad već nema ofsajda.
Ne može sa 5 pozadi da se igra. Bolje sa 4, i možda dva zadnja vezna, stim što bi Bvlgda malo više bio napred, a Agilares ofanzivni vezni, tj polušpic. Mogu ja da igram i beka, nego bre, nemam snage. Još jedna stvar na kojoj mora da se radi je smirenost. Kad se primi lopta da se odigra opušteno, a ne da se paniči kao da te jure Incesti Brđani iz šume. Bilo je jako teško igrati desnog beka u drugom poluvremenu jer je trava bila užasno visoka na tom delu terena :D Video sam i fazana pored terena. Sve u svemu, tek je početak, tako da sam zadovoljan. I ona medicinka sa zagrevanja je jako dobra stvar. Bolje da sa njom treniramo. A da igramo sa onom normalnom loptom. Eto.
E da, fazan pred kraj drugog poluvremena. Sve deca iz grada pogledaše tamo kad se oglasio, Rogača je iskoristila zbunjenos'!
А кад смо рано повели већ сам видео како их пунимо. :(
Hahah, enemi i ja :) Ja bi tebe na zadnjeg veznog. Samo da igraš kao na VOSu, i boli glava :) Kad gledam Marvelja, sve mislim da će da polomi nogu kad potrči :)
Nije trebalo toliko da punimo Gubitnik letos, navikli su da gube tekme, to je sad breme koje nosi cela ekipa zbog njih par, lolo.
Slažem se agilares. Čak neće ni da dodaju loptu nama iz Laste :D
Ма изнервирали ме они глупи голови па сам изашао из игре, иначе свима нам треба кондиција и да се навикнемо на велики терен, а кад то дође на место и добра тактика и организација. И наравно копачке.
Enemi, ne mož da očekuješ da budemo pro :) To samo blvdga očekuje ,) Kondicija je najbitnija. Samo da trčimo ko konji, i ne mogu nam ništa. I GOLMAN! Onaj naš kao da nije bio na golu
Ма не очекујем ја то, али прошлу текму од три пута бољег напада нисмо примили оволико голова. Зато што су наши људи играли одбрану и што је Надимак био на голу.
Ljudi ja sam malo zbunjen. Ove utakmice koje vi igrate i koje bih ja veoma voleo da igram služe samo kao zagrevanje za AFK je li tako? Mislim da ne postanemo u međuvremenu Stojnik lololo
Ne odustajemo od AFK. Prolećnu sezonu samo igramo za Stojnik, osim ako im u međuvremenu ne preuzmemo klub i prostorije. Džoni već zapišao crkvu u centru Stojnika.
Sviđaju mi se prostorije kluba. Zanima me šta je iza onih vrata ZABRANJEN ULAZ. Kakav je domaći teren Agilares?
Domaći teren je užasan. To je onaj sa klipa (delimo ga Guberevac i mi). Možda za proleće bude spreman novi teren, baš u Stojniku, on će biti odličan.
EDIT: Iza onih vrata Lukić broji pare, neko reče juče.
Aha. Onaj je stvarno katastrofalan. Znači postoji i teren u Stojniku. Ovaj sad nije bio loš. Malo je na sredini bio udubljen i bilo trave tamo dole kod kornera, ali sasvim dobar za nas :)
Ako vam treba golman dok ste Stojnik, ja sam zainteresovan kad god mi se posao ne ispreči, jedino što nemam kopačke i usrane rukavice.
Gonzales, baci pogled na Limundo.
Mogu bacim pogled gde god želiš Agi, ali nemam love jebi ga. Uvalio mi ćale kurac, ostao čovek bez posla kao i keva pre par meseci i sada izdržavam dva matorca od kojih za sada samo jedan prima onu bedu od nadoknade sa Biroa.
Ipak neću da kukam, skupiću nekako pare za AFK jer bih stvarno voleo da izguram priču sve dok budem mogao.
Izguraćemo zajedno. Ti i Neamnadimak golmani, kupite zajedno jedne rukavice, a i kontam da su vam kopačke sličnog broja, pa eto, jedan će uvek moći da igra.
Nadam se da čovek nosi 43 :)
Има по дисконтима и тим курцима за 2-3 хиљаде. За голмане контам да и не мора да буде неки квалитет копачке. Смислићемо нешто. До тада останите уз наш канал и не заборавите:
Љуби вас БЛајвага, љуби вас Блајвага (за сада најбољи голгетер јесењег дела сезоне, ололо)