Vukajlija Ol Star fudbal

1. Агилни(дао гол из исте ситуације из које си ти погодијо облаке лоло)
    Бвлга, врхунски лоб са десног ћошка шеснаестерца
    и неки Соков ортак, из пенала

2. Znaci ovaaakooo..prica kaze sledece.
    Prvo poluvreme smo odigrali sasvim ok. Stvorili dosta sansi, primili iz veoma glupih situacija golove, ali je svako igrao sta mu je receno, greske su se ispravljale i naravno bice ih sve manje kada se ljudi opuste, uigraju,itd. Drugo poluvreme KA-TA-STRO-FA! I one sanse sto smo imali, nismo dali, svako je igrao sta je hteo, oni koji su crkli nisu izlazili neko ostajali u metar sa metar i cekali loptu, itd itd...
    E sad, zamerke, a ima ih dosta, bar sa moje strane, i to ne sad da kenjam ili sta, nego sta ja mislim da bi trebalo da se ispravi, ako ne zelimo da nas kantaju ove ekipe koje mozemo da deremo sa nulom.
    Pod broj jedan, uz duzno postovanje prema Agiju i njegovo tastu, ne slusati coveka ama bas nista! Znaci ne ispucavati loptu cim dodjes do nje, NE MORA aut napred, itd itd. Danas u situaciji 5 nasih nasparam njihova 2 napadaca, mi ispucavamo loptu, i dajemo im u noge. Ajde bar da mozemo da ispucamo u aut kod njihovih 16, ali to sto ispucamo na nasih 30 metara, samo njima stvara priliku. Znaci ljudi, stanite, svako od vas zna da doda loptu. Dodaj prvo do sebe, pomeri se metar-dva, primi loptu, i tako dok ne iznesemo. Nemojte stajati u mestu, nije ovo mali fudbal. MORA (podvuceno) da se krece bez lopte, inace smo u kurcu. Naravno, kad si zatvoren i nemas kome, sibaj u potok, ali ne 30 od 32 lopte da im poklonimo. U duele ulazite jace, faul postoji u fudbalu, nece se niko ljutiti ako napravite faul, osim ako mu nogu ne slomite.
    Pod broj 2. Danas smo imali 6 napadaca. Kada smo pricali o osnivanju kluba, svako je rekao sta bi voleo da igra, itd itd, u skladu sa svojim mogucnostima. Znaci recimo, ako je Fejz rekao da bi voleo da igra krilo, i ako moze da igra krilo, a moze, koji ce kurac Fejz u napadu? Ili ako ja igram veznog, koji cu kurac ja na beku? Ili ako Marvelj igra beka-stopera, koji ce kurac Marvelj u napadu? Ili ako Gusti igra spica, sta ce on na beku? i tako u nedogled! Znaci ove tekme igramo da ljudi osete veliki teren i uvezbaju pozicije na kojima ce igrati u nasem klubu, zar ne? A ne da igras do 20og, beka, od 20og do 60 krilo, od 60 do 90 da branis... Zajebite vi sta vam oni pricaju, imate usta, kazete, ej ja igram to i to, zamenite se sa igracem i kraj price.Zato smo drugo poluvreme bili uzasni.
    Trece. Igrali smo bez zadnjeg veznog, a sa 5 u odbrani. Znaci, ne zelim da pricam o tome, videlo se na terenu kakav je kosmar to, nema ko da pokupi one lopte sto odbrana izbije, sredina nema sa kim da odigra.
    Cetvrto. Ko nema snage, neka izadje! Znaci ako mozes 5 min, odigraj 5 min, izadji, odmori se, udji, odigraj 5 min punom parom, pa opet u krug. Ja razumem da biste svi voleli 90 minuta da igrate, ali nije realno, i ne pomazete ekipi tako, ako ne mozete da se pomerite pola metra da primite loptu jer vam je dusa u vratu.
    Peto. Onaj mali nas je unistio, nas, sto je igrao beka,a polovina samo njemu u noge i sa njim. Ne gledajte ga, ne postoji lik, drvo da stavimo bilo bi bolje.
    Sesto-Golman je rupa, i ako Neamnadimak oce da brani, do jaja, ali mislim da nam treba pravi golman, jer je to mozda i najbitnija pozicija u ovakvim timovima.
    Sedmo- Vec sam pominjao gore, ali ljudi, kretnja. NIje ovo mali fudbal pa da cekas loptu da ti dodje. Moras da se otvoris, pridjes, protrcis...Razumem da dosta vas to treba da skapira, drugi put igrate, ali voleo bih u sledecoj tekmi da vidim da stvarno razumete o cemu pricamo, a ne da se iste greske ponavljaju.
    Ima toga jos, al' nema veze. JA sam danas popizdeo i izasao, jer sam poceo preterano da serem i samo bih unosio nervozu u ekipu, i iz te nervoze sam dao 3,4 pasa njima u noge... samo da ispostujemo dogovor, i bice do jaja. Greske su sastavni deo igre, ali ako ne radimo nista po njihovom pitanju, onda ne treba da igramo.
    To je neko moje misljenje, mozda sam smarac, ali mislim da sam objektivno sagledao stvari kakve su.

3. Debeli se ljuuuuutiiii :D
    Ko je ljut, dobije...

4. Inace, bio je ovaj neki fazon, samo sto je golman malo legao, a ja nisam toliko digao loptu... :P
    http://www.youtube.com/watch?v=dzabJNszRNc

ALI NARAVNO TO NIJE SNIMLJENO! NI AGIJEV! PU!

5. TO BVDE ĐOKAJEEEEEEEEEEE!!

6. Dobro, u pravu si bvdlga generalno.
    Neki ljudi neke pozicije ne mogu da igraju, a igrali su ih juče, mada ljudi, možete da se zamenite na terenu.
    Mene kada je stavio u napad, a Agija na beka, Marvelja na štopera, sami smo se izmenjali tako da je Agi otišao u napad, Marvelj na beka, ja na štopera i to je to.
    Biće svakako bolje sledeći put. Ja sam već posle pet minuta počeo da kapiram malo više kako to ide, a kamoli posle par odigranih partija što ću kapirati. Mogu komotno da obećam da ću daleko bolje odigrati svaku narednu, ali moramo svi.
    A kao što sam obećao evo nekih slika.
    AFK VUKAJLIJA STOJNIK JEMEN!

http://i46.tinypic.com/5m0bva.jpg
    --------------------------------------------------------------
    http://i50.tinypic.com/34gmtt4.jpg
    http://i46.tinypic.com/5o6ni9.jpg
    http://i48.tinypic.com/3zhqe.jpg
    http://i48.tinypic.com/2ibfadw.jpg

7. Treba da se trenira.
    Znači kondicijedase nabije za paklenih 45 min, tu ih nakantamo posle katanaćo a ala Pižon via kuruzi!
    Vratiću se na travnati teren jači od kordona!

8. Kao što reče Deki, ključno je trenirati. KONDICIJA. Svako neka trči sam, makar dva-tri puta nedeljno. Četrdesetak minuta, da se preznoji. Tada ćemo eliminisati naš najveći nedostatak, a ostalo ćemo naučiti i navežbati kroz igru.

Bvdlga, ti reče da ne treba da slušamo trenera, a opet kažeš da, dok smo ga slušali, to je ličilo na nešto. Čovek nas ne poznaje, kada kaže "Gusti, ti ideš na beka", Gusti mora da odgovori da on može samo u napad. Igra nije loše bila postavljena u prvom poluvremenu, uopšte. U drugom, bez ikakvog dogovora, eto ti ga četiri igrača ispred mene, a ja igram špica. ŠKK?

Jedino što se slažem da je trener pogrešio je to da je stavio čoveka iza odbrane (libero), umesto čoveka ispred odbrane (zadnji vezni), ali je i to urađeno da bi libero mogao da govori neiskusnoj odbrani šta da radi. Džoni i reče da mu je to pomoglo. Od sada će ipak Džoni igrati redovno pozadi, neće mu trebati libero, već ćemo pojačati sredinu.

Sve ostalo se poprilično slažem sa Bvdlgom.

Inače, kad počne prolećna sezona (svakako bismo se trebali svi registrovati), imaćemo pravog trenera, kojeg će klub plaćati.

9. Jeste, onaj momak što je igrao libera, dosta mi je juče pomogao. Posebno u prvim minutima kada nisam znao gde se nalazim.
    Ljudi, tek počinjemo da igramo zajedno na velikom, neki od nas nikada nisu ni igrali na takvom terenu i biće definitivno bolje, siguran sam. Ali bvdlga je rekao nešto jako pametno.....greške moraju da se ispravljaju i mora da se radi na njima posebno, zato je mnogo bitno da jedni drugima govorimo gde grešimo, posebno iskusniji kao što je bvdlga. Kondicija i disciplina nam trebaju. Srca nam ne manjka.

10. Prvo i osnovno: ĐEMBELI VRAĆAJ DESETKU!!!

11. Kako bih vam dobro došao sa svojih 127 kila i 13 godina iskustva igre po džombastim terenima. Džoni i ja bi krljali nazad, i pored toga, moji precizni dalekometni pasovi bi bili so na rane koje bi protivnicima zadavali Agilni i bvdlga.

12. Bvdlga, ti reče da ne treba da slušamo trenera, a opet kažeš da, dok smo ga slušali, to je ličilo na nešto

Ne, ne, nisi me razumeo. Liclio je na nesto, kada je svako postovao svoju poziciju, pa makar igrali taktiku 7-3-0, ali se znalo ko sta igra. U drugom se nije znalo ko sta igra,pa nije ni na sta ni licilo. :) A mislio sam da se saveti tipa "Ispucavaj odmah, aut uz liniju gore, ne vracaj loptu nazad" ne uzimaju kao ultimatum, vec da se razmisli svojom glavom. Ako imas igraca do sebe, sto bi ispucao loptu i dao im sansu za polu kontru. Ako imas 3 slobodna igraca iza koja mogu da pokrenu akciju, sto bi izbacivao aut gore ka njima, kad ne mozemo tu loptu da sacuvamo, ili sto bi nabijao na palac, ako mozemo da ih razvucemo tako sto cemo vratiti loptu nazad i krenuti lepo u napad, sto ne bismo to uradili. Samo treba ljudi da veruju u sebe, pogledaju kad dobacuju da li je taj pas siguran i da se krecu..

13. Inace, bio je ovaj neki fazon, samo sto je golman malo legao, a ja nisam toliko digao loptu... :P

Твој гол је био лепши, лопта је имала грациознију путању. лолололо

За све голове су криви или голман или наши генијални штопери плус мали десни бек који игра напад. Потпуно ми је јасно зашто се инсистира да се испуцава лопта, јер ако ови ликови не испуцају изгубиће је. Таква је ситуација. И поред тога што су они очајни мислим да не бих могао да играм ЦБ, поготову не са неким од њих у пару. Мада мислим да не могу ни ништа друго да играм, те ћу добро размислити шта даље.

14. Mogao bi ti kao zadnji vezni da lomis noge protivnickom napadu. :D

15. Opet meni Enemi može i desnog beka da igra.
    Generalno je u pravu bvdlga, ali treba nam samo malo iskustva i tu će i sigurnost da poraste. Opet kažem, bio sam prvih pet minuta izgubljen, posle je dolazilo lagano šta i kako. Treba nam par utakmica na velikom terenu, ali i pozicije da uklopimo. Definitivno taktika sa 5 nazad nije potrebna i jedan treba da igra zadnjeg veznog.

16. Enemi pored Džonija kao štoper, ja mislim. Polako, opustićeš se.

17. Уф, нећу моћи ни следеће недеље да дођем, па оне тамо могу. Јебали ме колоквијуми.

18. Dobra Fejse, dobra.

Ja samo da ispratim bvldgu u izveštaju, ali i da shvati da je ovo grupa od internet forumaša od kojih je 20% videlo loptu na travi. I to što Munjes reče, trčite po pola čuke, koliko možete, 2-3 puta nedeljno. Sad za klasične treninge nzm šta ćemo i ko će to da održava...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.