Vukajlija Ol Star fudbal

1. Bogovi su pali na teme!

Od trčanja :D

2. Jel se definitivno igra u subotu?
    Ja nema šanse da dođem onda jer radim, mogu isključivo nedeljom (to mi je jedini slobodan dan) ...

3. dajte mi patike, ja neam. Pozajmiću vam kope.

4. aj probaj bez lopte u grbu... nekako mi ovako izgleda kao da je za neki kup

5. у суботу ће доћи и ременски. чули смо се

6. Ma nek ostane lopta. Ja sam za ovaj grb.

7. ја нисам за овај грб. уствари јесте добар само кад би фонт био другачији лоло

8. Aj Marvelje izmenjaj par fontova i možda da ih onako podebljaš nekom zlatnom, tankom...tačnije oivičiš

9. I Agilares, bacaj snimak sa druge tekme....

10. dobro, nisam rek'o da je loš grb, samo mislim da može gotivnije da izgleda bez lopte...

11. I Agilares, bacaj snimak sa druge tekme....

+ milion

12. sreda 28.11.2012 | 21:39
    Deki: Vraćam se ako me Miha pozove

ДЕКИ ВРАТИ СЕ!!

13. Biće snimak s druge tekme čim budem seo za komp kod kuće na duže od 10 minuta. Neće nestati, ne da brinete.

Inače, dva važna obaveštenja iz FK Stojnik:

http://www.dodaj.rs/f/1V/E/3VZy0ebW/obavijest.jpg

14. Vajtaro, šta ti dođe ova, keva? :D
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ana_Pešikan

Дође ми 100 еура.
    Ма дође ми "као" тетка.

15. Još jedna obavijest od FK Stojnik:

"Da dodjete na sastanak 09.12.2012. U 17h. Dolazi ceo igrački kadar. Održava se u Prostorijama kluba u Stojniku. Obavesti sve igrače . Posle sastanka utakmica na betonu mali fudbal pod reflektorima. Protiv Guberevaca. Ponesite dokumenta . Obavesti sve."

Izjašnjavajte se lagano, iako je to tek za desetak dana.

16. Agilni ja sam za!

17. Pre priče o Stojniku, da se osvrnem za grb:
    1)Nismo skupili ni deo kinte 2) Nemamo teren 3)Ne znamo da li ćemo se uopšte zvati ''Vukajlija'' itd.
    I vi se toliko cimate oko grba, a ima mnogo bitnijih stvari. Inače, moje mišljenje je: što jednostavnije, to bolje. Npr. ovo Marvelovo. I da nema internet kuraca poput strelica i ja jemen.
    A za Stojnik: Mogli su makar tu registraciju da nam plate kad već igramo za njih... Al videćemo...

18. Fora je što će taj sastanak proći bez mene, jer sam na Staroj planini, ali se potrudite da vas bude što više i ispratite ono za registraciju, da na proleće igramo zvanične tekme.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.