Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Fin je grb, jednostavan i skladan.
Liči na neki amblem kluba iz sssr-a nekad, neka regija skroz severno.
Ај лајк ит.
:)) Šta biste dodali, menjali
добар је па ћемо да мењамо за неки надркани некад.
E đe ste bagro! Ovde đembela desetka(ona prava). Svi drugi(deki aka međed iz koceljeve) su samo loše kopije!
Juče igrao neki fudbal sa ljudima koji znaju, i shvatio sam koliko mi ustvari ne znamo ... Bilo je tužno :)
Mislim da je nepotrebno da piše ispod Vukajlija ili je prebaciti ispod
2012 da piše uspravno vukajlija.
А ђе они играју?
Mislim da treba dodati nešto "internetski", na primer ona USB sranja ili tako nešto.
Po balonima :) Njih 7, svaki zna sve. Jaki, brzi, dribleri. I pro golman. Ali da, ONI NE IGRAJU NA VELIKOM TERENU!
Мсм да би било набацано. Ја бих и оно 2012 избацио. Не уклапа ми се горе лево.
Па апсолвирали смо већ да је балон лига зверска за нас. хД
A najjače što likovi igraju kao da je za pare. Ne bih ja onako leteo po terenu, pa da opet nešto slomim :D Ma nek u subotu marvelj i rakocije ponesu papir i olovku i nek vam nacrtaju to dok ste svi tu i rešen poso
Nemaš dovoljno pišanjapo parkovima za deset, bićeš 20 ko Kadu lololo JA SE PITAM! JA SAM VLAS! JA SAM UO!
S poštovanjem Nikola Džomba.
Da li NEMAM? DA LI? Vi bre u Koceljevi nemate park! ALO!
S ljubavlju, Mihajlo Pjanović
EJ PJANO TRČI SKIDAJ SALO! Lolo
Pjana trči svaki dan i ne jede da bi se vratio u formu od pre 10 godina! Kad se oporaviš od povrede, čekam te u duelu na Olimpu!
Deki ne oprašta "pozajmicu" desetke lolololo
Gusti i ja trčimo na Olimpu! YOLO!
?
http://www.dodaj.rs/f/2A/10j/1Ota0cZ/afk4.png
Bogovi su pali na teme! lolo