Vukajlija Ol Star fudbal

1. Не могу имам школу тад. :)

2. Kakvu školu bre?
    Bež' sa časova. Ionako ćeš biti fudbaler i vlasnik Fudbalskog Kluba. Koji će ti škola? lololo

3. kako 25. kad je 21. smak sveta?!

4. PA VOS I DALJE ŽIVI! Zar nisi čuo?

5. E a usput, je l zna neko šta je sa Šanzamom? Nema ga sto godina nigde.

Imam proverenu informaciju da je živ. Video sam ga pre par dana u centru, ali ne stigoh da ga priupitam za zdravlje...

6. РОМАНТИКА ПРЕКО ПУТА ПАЛАТЕ ПРАВДЕ, НИЈЕ ПОТРЕБНА РЕЗЕРВАЦИЈА, ОКУП ЈЕ ОКО 5, 6 ПОПОДНЕ И ТРАЈЕ ДО 10 ОСИМ АКО НАМ НЕ БУДЕ БИЛО ПОТРЕБНО ДА СЕ НАСТАВИ НЕГДЕ ДРУГДЕ ДО КАСНО У НОЋ! ЋАО ЗДРАВО :*

7. kako 25. kad je 21. smak sveta?!

Pa i ako bude smak sveta VOS će preživeti. Taman sledeće godine biće prazni tereni na Adi. Igramo de oćemo lolo

Agi ponovi ono za registraciju velikim slovima.

8. Je l' primate gosti nevezano za fudbal? Svejedno sam u Beogradu tih dana, možda i banem.

9. Naravno proviron. Napiši mi PVT ak budeš dolazio da ti dam broj telefona, pa da se lakše nađemo.

10. 2-3 dana pre javiću konačno kad vidim kako sa obavezama stojim, te ćemo se eventualno dogovoriti.

11. Aj važi. Samo javi, razmenimo brojeve i bleja. Videćeš, ko god došao, dobra ekipa :)

12. TO PROVI ! e, ja dolazim, jebe mi se za sve...

TRIPUT URA ZA VOSOVCE !

13. Vidim da je izostalo oduševljenje mojim potencijalnim dolaskom pa da se opet upišem:)
    "Romantika" je kul kafana, imaju odlične ćevape...

14. Ја ћу бити танак са кешом, пао сам на 4000 а идем сад у Нови Сад на годишњи концерт, ту ћу да пукнем бар 2500-3000, за карту и превоз и слично. Ал' оно, долазим, на 2 пива, па да ћу умријет' до Нове Године.

15. Šta se brineš, Ninčilo, skupićemo se, biće para:)

16. Prijavljujem se :)

17. Ja uopšte ne razumem tvoje pitanje.
    :)

18. pogledaj nekoliko postova iznad

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.