Vukajlija Ol Star fudbal

1. E, razume se da sam i ja tu!

2. Još uvek visim za Romantiku. Ne znam da li ću moći, jebem li ga videću.

3. Ja sam više za 5...jbg, radim do 4. Gde da džudžim 2 sata po ovoj zimoći? Ali kako odluči većina.

4. Чек, за кад је то?

5. imaju odlične ćevape

Брате ниси ти онда у тој романтици јео ћевапе... пошто су овде крш јебени, боље говно да једеш него те ћевапе...

6. Au ljudi ali 25. je katolički Božić. Ja sam se zajeb'o, ne možemo Ela i ja onda. Jel može da se pomeri za 26. nekako?

7. Aj ostali ako mogu 26. jer 25. smo ipak kući. Božić je, a baš mi nešto falite, pa da popijemo koju pred kraj uspešne godine....mislim u tom smislu da smo se sprdali na VOS-u uspešne :)

8. Mora Djoni, kužiš, na ponoćku da ide lololo

9. hehe Đape, baš si vrag:)

10. Mora Djoni, kužiš, na ponoćku da ide lololo

lolololo keksić da dobijem tamo

11. aj onda 26. meni realno svejedno

12. Odlično. Rifrešujte kada okrene stranu do 26. da bi svi videli.

26. DECEMBAR. OD 5 POPODNE DO 6 SKUP U KAFANI ROMANTIKA TAČNO PREKO PUTA PALATE PRAVDE!!!!
    DA ZAVRŠIMO OVOGODIŠNJI VOS KAKO DOLIKUJE!!!!!!!!!

13. Eee a 26og je sreda pred četvrtak ja ne mogu da zaspim trezan tada, kako ću onda ja da to sve iznesem na svoja nejaka pleća m?
    26. DECEMBAR. OD 5 POPODNE DO 6 SKUP U KAFANI ROMANTIKA TAČNO PREKO PUTA PALATE PRAVDE!!!!
    DA ZAVRŠIMO OVOGODIŠNJI VOS KAKO DOLIKUJE!!!!!!!!!
    RASPAMPRČIĆEMO GAJBU PIVA!

14. ЈЕБАЋЕМО РОМАНТИКоА! ОПААА

И ТО 26 ДЕЦЕМБРА ТЕКУЋЕ ГОДИНЕ!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.