Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E ipak ne mogu u balon... jebajga.
Ne mogu ni ja u lonba, napravio sam neki jebeni žulj.
Au kako se osipa sve ove nedelje, ajmo makar za balon skupljanje.
Je l' od drkanja lololo Priznaj nije sramota
Nema šanse, pare... ispiti... kurci palci.
Ponovo počinje pravljanje spiskova za Balon
Nedelja 10.02.2013.
01. Mančester
02. Drug Raja
03. Školjkaboj
04. Ninka
05. Benisijo
06. Agilni
07. Zoki Munja
08. Slepi Tuljan
09. Arlovski
http://www.exyuoglasi.com/slike/oglasi/osbdigital@gmail.com_125_al.jpg
http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/55739131.jpg
Na žalost zbog raznih obaveza igrača Stojnika sa Vukajlije, neće biti odlaska tamo. Nadam se da će trener razumeti. Sledeći put moramo da se odužimo dolaskom u ogromnom broju.
Ponavljam, ako zafali za balon mogu golmana i dobrog fuzbalera da dovedem.
Ee Tuljan mi se javijo može da dođe, a dobro brani, to nam fali baš. JEBAĆEMO TROMZOOAAAAAAAAAAA!
Mančo ja ionako ne mogu zbog posla, pa taman ubacite Tuljana u priču.
Znam znam da ne možeš ti, ne bih ja angažovao zamenu da si ti tu lolol.
Taj Tuljan je sa Vuke? ja iskreno mislim da ne trebamo nikoga sa strane da zovemo, ako je taj Tuljan naš onda je to sasvim dovoljno
Inače, biće me sramota sutra da se pojavim, iz zajebancije rek'o da me šišaju na keca i tek sad shvatio kako mi odvratno stoji. Jes da meni ne može ništa lepo da stoji ali ovaj friz je baš šabanski
E jbg.. gde sad da setam kope? :P
Sa Vuke je jašta, javljao se još ranije on. I Kačamak se ranije javio bio, reče da će mi reći kad bude mogao da igra.
Mene svakako razbija koleno tako je i bolje što ne idemo jer ja koja sam paljevina otišao bi i samo pogoršao povredu na one dzombe... Možda banem u lonba. Mwa:*
Туљан Слепи је неугледни аутор па незнате за њега. Међутим доћи ће сутра и зачарати мрежу
КАРАЋЕМО ПЛАТАНААААААААААААА
Gejovski, šta ti je sa kolenom? :-*
Koji ste pacijenti, dajete pare za balon, a vreme napolju jebe kevu za u trenerici loptom.
Slepi Tuljan uvršten na spisak. I Arlovski isto.
Pa izgleda isto što i tebi. Šta ti rekao doktor?