Vukajlija Ol Star fudbal

1. Nešto ne verujem Džoninjo, al' ajd, pratim temu do subote.

2. Videćemo, ako bude OK cepamo fucu i pivo lolo

3. http://vukajlija.com/forum/teme/41422-vukajlija-ol-star-fudbal?strana=506#post_2294697

Фејзбукманијак

ДА ЗАКАЖЕМ ОДМАХ ОВДЕ И САДА ОВОГА ЧАСА 9.3 или 10.3 СЕ ВИДИМО НА БЕТОНУ АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ. ЗИМА ЈЕ ПРОШЛА НЕЧУЈНИМ КОРАКОМ И УДАЉИЛА СЕ СА ПАШЊАКА ЗЕЛЕНИХ, НАШЕ ЛЕПЕ ЗЕМЉЕ И ДОЗВОЛИЛА ВОСУ ДА ПОНОВО ЗАЖИВИ У СЕЗОНИ БРОЈ 2. ЗНАЧИ ЗАВИСНО ОД ТЕКМЕ У СТОЈНИКУ ИГРАЋЕ СЕ ВОС, АКО СЕ УТАКМИЦА ИГРА У НЕДЕЉУ ВОС У СУБОТУ И ОБРНУТО. ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ВАС ВИДИМ НА БЕТОНСКИМ БОРИЛИШТИМА АДЕ ЦИГАНЛИЈЕ И ДА ОВЕ СЕЗОНЕ НА ОПАЛИМО НЕ ЈЕДАН НЕГО ВИШЕ ОНИХ РОШТИЉА КОЈИ СУ ДОГОВАРАНИ ЗА ПРОШЛУ СЕЗОНУ. ЉУБИМ ВАС И ВИДИМО СЕ ДА ЗАПОЧНЕМО ЧАРОЛИЈУ!!!

Дођите у што већем броју, да озваничимо почетак сезоне како доликује.

ако буде лоше време померићемо га, ал ја се надам искрено да ће бити лепо време!

Џонка прати мало фабулу :) ја већ заказао за 9/10 март. Овај тешко јер већина нас иде сутра у НС па нећемо моћи

4. Ipak ides siso u NS, da juris CAJKE! IZDAO SI ME!!!!!

5. Fk Stojnik
    U Neelju bice mnogo Publike čak bice i Predsednik Opštine momci pamet u glavu nesmemo da se obrukamo gledace nas skoro cela opština bice i skauti. Hajmo Plavi Tigrovi da završimo poso Pobedom.

6. А што ми не би играли сутра на Ади?

7. Ako će biti fuca sutra, ja dovodim 2 igrača, došli momci kod mene da pijemo, dobro igraju, jedan je odličan golman, a u igri je k'o Gatuzo, trči, gine, al' za razliku od ovoga, zna i s loptom. A drugi zna s loptom fino, al' slabije trči. :D

8. а нећеш у нс?

9. Ma jok, danas njih dvojica dolaze, jedan iz Niša, drugi iz NS, pravimo neku žurku večeras, dramimo ga. :D

10. Ja najverovatnije dolazim na fucu

11. Ko će u Stojnik?

12. иде и арловскичуо сам се с њим синоћч

13. Dobro, tu je Zoki, Džoni. Ova je još prijateljska, ne znam za dalje, pa neka nas bude što više.

14. Ja ne znam da li zbogzatostoonoga sto sam napisao ranije... Imam poziv za onaj veliki fudbal ranije sto sam igrao na Adi, takodjer u nedelju, pa gledam gde da idem, da li da se jebem i nerviram sa Buzdom il' da idem ovamo, jos onaj na Adi,lep teren, Seceranac kako vec se zove, mhm... :)

15. ето, издо си нас због лепшег терена... продајо

16. Lepseg terena i bolje ekipe!!!!! Ne zaboravi to!!!!!!!! Ti si nas izdao za par novosadskih sisica!!!

17. Ко брачни пар. :Д

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.