Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ми и јесмо брачки пар
Ањњњњњњњњ
Jel ima išta od fudbala na adi?
Mog'o bi da banem sutra, čisto zbog fejza da ne dolazi!
Prati fabulu, Fejzara ne dolazi svejedno.
aj uozbiljite se i javite to za sutra, mada je meni jebeno, bolje u nedelju...
De ste bagro. Ja sutra ne mogu. Nego, šta ćemo sa terminom za nedelju? Da otkazujem ili jok?
MENI SE IDE U BALON! Šta uradiste sa onom gajbom piva?
Dobili smo. Ali još nismo popili. Sledeće nedelje nas vode negde :)
Aj vidite sutra šta i kako, jer ja neću biti tu. Pa da znam u nedelju pre podne da vidim da li da otkazujem ili ne
Ja sutra šljakam tako da me nema na Adi.
Od sledeće nedelje počinjemo........Mora da bude toplo majku mu....za Stojnik ću probati da pobegnem s posla, tačnije uspeću, samo kada idemo, da iskombinujem beg?
Glavni, mereš li ti doći sledeće nedelje? Realno, bolje je da krenemo od sledeće nedelje, da se svi lepo izorganizujemo.
Ja ću sigurno moći u balon ali pare su problem, do sutra javljam da l' ću imati dovoljno
Ljudi ajmo malo organizacije:
01. Kačamak
02. Mančester
03.
04.
05.
06.
07.
08.
Ovde je potrebno da Gusti potvrdi da li Platani dolaze.
01. Arlovski
02.
03.
04.
05.
06.
07.
08.
09.
10.
Ја сам за балон.
Ubačen si Kačamak. Za sada jedini doduše.
Gusti je l' dolaze Platani u balon?
Idem u balon.
Ima nas par već prijavljeno za Stojnik, pogledaj na predhodnim stranama i poubacuj dechko!
Arle falio si nam sinoć
Mogu misliti... :( Kako je bilo?
Ajmo ne bud'te lenji nego se opet prijavljujte.
Inače Agilares pita ko ide kolima pošto je on sa Zokijem već tamo pa da se organizujete?
Ako večeras dobijem neke pare na kladži dolazim ako ne onda mogu da platim svoj deo u naturi