Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hahaha, Kačamake, u jednoj prodavnici su samo takve kopačke bile moj broj. Doduše, ja sam pobegao na drugi kraj grada da nađem drugačije.
Ne mogu Rajo, 44 nosim, a rado bi ih uzeo, međutim opet sam posran da radim i sutra i što je još gore nedeljom ću morati da dolazim na posao svaki dan do sredine ili kraja aprila. Jebiga ima nas dvojica, kolega ima jako bitne obaveze nedeljom i tako meni krnut kurac. Sutra opet radim. Ne znam ni da li danas da kupujem kopačke uopšte.
Sva sreća makar, subotom ne radim više. Još samo danas.
E ja ipak ne dolazim danas na fudbal... vidim ima vas dovoljno, a imam neku probu sa bendom kasnije, pa mi glupo da se cimam na pola cuke fudbala...
Sporcki pozdrav!
Za sada su se prijavili:
01. Agilni
02. Drti Dvorf
03. Fejzara
04. Debilko
05. Enemi
06. Blejk Grifin
07. Ombre
08. Kačamak
09. Deki
10. Rakocije
11. Gusti Sok
12. Raja
13. Školjkaboj
14. Tuljan
15. Zoki Munja
16. Gonzo
17. Vajt
18. Marvelj
19. Manča
20. Braćalesku
http://i45.tinypic.com/10gcob7.jpg
01. Agilni
02. Rakocije
03. Enemi
04. Gusti Sok
05. Arlovski
06. Deki
07. BvdrngA
08. Neamnadimak
09. Zoki Munja
10. Andrej
http://www.dodaj.rs/f/1A/zz/4pEwmyH9/vukajlija-stojnik.jpg
Dakle, ako dođu svi, biće nas 21, što je haos lololol.
Ја можда нећу доћи, Задушнице данас па кева цима..
Hoće imati neko tikepa za mene, ulazim sa dva snikersa korupcije:-)
Marvele imaš moje lolol. Samo ne roze već one druge, roze su moje. :3
Mislim ako se ne plašiš da uđeš ponovo u moje patike lololol.
ahhahaha nemam više šta da polomim, tako da može.
ТЕТРАКЛОКНОГУЗЕБАЋЕМО ВАААААААААС!
Amateri! Ombre, ideš na marakanu posle?
JEBITE SE FUZBALERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEE
Gusti-Agi kao Mosa-Tirke... Karamo!
Šta je bilo? :P
Vi još blejite boli vas piša...:(
Fudbalica bila odlična, kao i bleja posle toga. Sve u svemu baš super.
Mančaina ekipa u kojoj sam i ja igrao bila najbolja, jes da rezultat ne govori tako ali čim se budemo uigrali ima da punimo bilo koga!
JEBALI SMO LASTOA!
PODOJ!
Ono kad si tata, kad jebeš, zapravo plodiš pa im napraviš decu izvadiš sisu i vikneš. PODOJ!