Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Baciću opširnije kad pomazim ovo devojče. Lolo
Hvalite se dok možete, vaša vreme još malo traje... MANČO I GEJOVI ĆE USKORO RAZVALJIVATI!
Misliš flafičasti? lolo
A meni rekli da igram za gejove... ccc
U inat hejterima sam stao na vagu i brojka je 65.8!
Novo ime je Flafičasti jer bi bila bruka i sramota i velika nepravda da se zovemo Mančini gejovi, a da ja igram najgore u ekipi lololol. Mada sam surovi realizator, 2 gola, idemo.
EDIT:
Znači ja nisam gej lolol?
Da napomenem da je Dukka ispoštovao VOS blejaž. Bilo kul. Osveta debele desetke u poslednjoj partiji!
Deki govori neistine! Lasta je i danas bila najbolja ekipa. Dobili nas Gubitnici dve, istina, a onda izgubili 6:0. Ej bre! To nije bilo u istoriji VOS-a.
Ne znam ja to Mančo, ne ulazim u takve stvari loloo
Zar nisi dao 3 komada? Jedan glavom, na Agijevu fantastičnu asistenciju, jedan kad sam ti ja asistirao i još jedan na početku.
Opijeni slavom sm bili, a i dogovor iz svlačionice je bio da vas pustimo malo, ipak smo drugari. lolo
JEBALI SMO LASTOA!
Flafičasti su uspeli dva puta da odigraju 0-0 sa nama ali nas dobili na penale jer Sloba gađa golubove.
Elem, JEBALI SMO LASTOA!
Dalje, dobro smo igrali svi, Flafičasti su brzi i trče i znaju. LASTO SMO JEBALI! A mi smo preneli na petoparac Buzdine taktičke zamisli te smo igrali ozbiljnije, čim je David skapirao da nije na velikom terenu. lolo
I što bi reko svaki verni navijač Gubitnika OVO JE NAŠA SEZONA!
ИДЕМО ПРАВИМО КОМБЕК КО РЕАЛ СОСИЈЕДАД 2000 И НЕКЕ!!!!111111111111111111Љ
ЈЕБИ ЛАСТОЕ И ФЛАФИЧАСТОЕ
Super ste svi, drago mi je što sam došao. Jes da nikoga nisam znao od ranije, ali dobro, upoznaću vas već. Fudbal nisam nešto gledao, osim ovo demoliranje od 6:0, kada sam merio vreme. DONO SAM VAM SREĆU :)
Na početku sam asistirao, to sam zaboravio. DVA GOLA I ASISTENCIJA! RVP NA NIVOU!
Fin fudbal, dobro druženje.
Vidim ja da sam falio Lasti mnog :)
Sledeće nedelje nećete prići golu.
Igraćemo u ful sastavu.
Ozbiljno, pojeo sam se i smorio do jaja što nisam bio na Adi danas.
Ajde neko neka mi da ful spisak ko je sve bio danas na VOS-u da počnem novi spisak za 2013.
Kačamak, Tuljan, Debilko, Raja, ja, onaj lik, Agilni, Rakocije, Gusti, Enemi, Grifin, Gonzo, Marvel, Fejz, Zoki, Deki, David, Dvorf i Duka.
Ako sam zaboravio nekoga izvinjavam se lolol, ali nabrojao sam sve 3 ekipe, kapiram da nisam.
Kakav je dogovor za sutra sinovci? Jel javio VRH sta i kako u slucaju kise?
У случају кише биће срање. :Р
Чекамо Агилареса са инфромацијама, ал начелно око 11 на старом месту <3
Neću više nikad da dam gol glavom, morao sam panadol da popijem lololol.