Vukajlija Ol Star fudbal

1. Baciću opširnije kad pomazim ovo devojče. Lolo

2. Hvalite se dok možete, vaša vreme još malo traje... MANČO I GEJOVI ĆE USKORO RAZVALJIVATI!

3. MANČO I GEJOVI ĆE USKORO RAZVALJIVATI!

Misliš flafičasti? lolo

4. A meni rekli da igram za gejove... ccc

5. U inat hejterima sam stao na vagu i brojka je 65.8!

6. Novo ime je Flafičasti jer bi bila bruka i sramota i velika nepravda da se zovemo Mančini gejovi, a da ja igram najgore u ekipi lololol. Mada sam surovi realizator, 2 gola, idemo.

EDIT:

MANČO I GEJOVI

Znači ja nisam gej lolol?

7. Da napomenem da je Dukka ispoštovao VOS blejaž. Bilo kul. Osveta debele desetke u poslednjoj partiji!

8. Deki govori neistine! Lasta je i danas bila najbolja ekipa. Dobili nas Gubitnici dve, istina, a onda izgubili 6:0. Ej bre! To nije bilo u istoriji VOS-a.

9. Ne znam ja to Mančo, ne ulazim u takve stvari loloo
    Zar nisi dao 3 komada? Jedan glavom, na Agijevu fantastičnu asistenciju, jedan kad sam ti ja asistirao i još jedan na početku.

10. Opijeni slavom sm bili, a i dogovor iz svlačionice je bio da vas pustimo malo, ipak smo drugari. lolo
    JEBALI SMO LASTOA!
    Flafičasti su uspeli dva puta da odigraju 0-0 sa nama ali nas dobili na penale jer Sloba gađa golubove.
    Elem, JEBALI SMO LASTOA!
    Dalje, dobro smo igrali svi, Flafičasti su brzi i trče i znaju. LASTO SMO JEBALI! A mi smo preneli na petoparac Buzdine taktičke zamisli te smo igrali ozbiljnije, čim je David skapirao da nije na velikom terenu. lolo
    I što bi reko svaki verni navijač Gubitnika OVO JE NAŠA SEZONA!

11. ИДЕМО ПРАВИМО КОМБЕК КО РЕАЛ СОСИЈЕДАД 2000 И НЕКЕ!!!!111111111111111111Љ
    ЈЕБИ ЛАСТОЕ И ФЛАФИЧАСТОЕ

12. Super ste svi, drago mi je što sam došao. Jes da nikoga nisam znao od ranije, ali dobro, upoznaću vas već. Fudbal nisam nešto gledao, osim ovo demoliranje od 6:0, kada sam merio vreme. DONO SAM VAM SREĆU :)

13. Na početku sam asistirao, to sam zaboravio. DVA GOLA I ASISTENCIJA! RVP NA NIVOU!

14. Fin fudbal, dobro druženje.

15. Vidim ja da sam falio Lasti mnog :)

Sledeće nedelje nećete prići golu.
    Igraćemo u ful sastavu.
    Ozbiljno, pojeo sam se i smorio do jaja što nisam bio na Adi danas.

Ajde neko neka mi da ful spisak ko je sve bio danas na VOS-u da počnem novi spisak za 2013.

16. Kačamak, Tuljan, Debilko, Raja, ja, onaj lik, Agilni, Rakocije, Gusti, Enemi, Grifin, Gonzo, Marvel, Fejz, Zoki, Deki, David, Dvorf i Duka.

17. Ako sam zaboravio nekoga izvinjavam se lolol, ali nabrojao sam sve 3 ekipe, kapiram da nisam.

18. Kakav je dogovor za sutra sinovci? Jel javio VRH sta i kako u slucaju kise?

19. У случају кише биће срање. :Р
    Чекамо Агилареса са инфромацијама, ал начелно око 11 на старом месту <3

20. Neću više nikad da dam gol glavom, morao sam panadol da popijem lololol.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.