Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Фудбал одличан, нисам пратио резултате утакмица између флафичастих и ласте јер смо блејали на баскет теренима, па ћу тако бачити извештај са наших текми.
Иначе овај извештај посвећујем Блајваги. Читај добро шта пишем!
само да прво дам саставе тимова пошто видим да нико то није урадио.
Ласта: Густи сок, Ракоције, Агилни, Блејк Грифин, Гонзо и Енеми.
Флафичасти: Качамак, Манча, Дебилко, Друг Раја, Крауч(Марвелов ортак) и Слепи Туљан(лик ладно фура мој аватар на позадини његовог телефона! хаос невера!).
Губитник: Деки, Давид, Зоки, Дрти Дворф, Марвел и ја, Фејзбукманијак.
Нову сезону отворио је меч старих ривала, Губитника и Ласте.
Резултат 2:0 за Губитника
Стрелци: Фејзбукманијак, Фејзбукманијак.
Одлична игра поготово у одбрани, без и једне једине грешке, заустављање њихових напада је била дечја игра. увек три до четри играча у одбрани, брзо развијање контри, јако прецизни пасови, и исто тако, враћање назад. Јако квалитетна игра која је резултирала с два гола, без, могу слободно рећи, ниједне шансе Ласте.
Друга утакмица Губитник вс Флафичасти.
Резултат 0:0
Одлична динамична и брза партија. Млади нараштаји имају снаге колко оћеш и брзи су ко муње. Имају доброг голмана, и морам признати да су нас затворили и да нисмо имало ниједну шансу, колко се сећам, или можда једну две. Они су били близу гола пар пута ал ипак 0 0. Качамак се истакао и Дебилко, док је Раја богами бацио пар пута наше одбрамбрене у купус. Победа Манче и екипе на пенале с резултатом 2:1(мислим)
Трећа утакмица опет Ласта против Губитника
Резултат 0:2
Стрелци: Зоки и Дварф
Одбрана на нивоу поново, само што су овај пут Ластавице имале пар шанси, али нису имали шут који би припретио голману Губитника. Два гола из лепих акција, још три, четри шансе, од којих је једна била класичан зицер, само што је Деки хтео да га метне штиклицом па ништа од тога. У једном тренутку Агилни од количине фрустрације покушава да изађе са терена и да не настави меч, јер смо као много слали лопте у аут. А нисмо! И НЕМО ДА ПОЧНЕМО ДА СЕ ВАЉАМО ПО ТЕРЕНУ КО ИТАЛИЈАНИ лоло :)
Четврта утакмица Флафичасти и Губитник
Резултат 0:0
Опет иста ствар, клинци убијају како подижу темпо, у једном трену ми је душа била у носу јер је темпо утакмице био ко у финалу ЛШ. Слична утакмица као и прва, шансе су овај пут биле бројније, и са једне и са друге стране. Мада мислим да смо ми били доминантнији. Победа поново Флафичастих на пенале овај пут после 5 серија резултатом 3:2.
Пета утакмица, Ласта-Губитник
6:0
Стрелци: колко се сећам Ракоције Аги и Густи по два, ал нисам сигуран...
Расуло, Губитник игра као и прошле сезоне, неорганизовано, без враћања у одбрану, без смисла и доброга паса, 4 грешке у одбрани, лако примљени голови, човек би се запитао с које смо ливаде дошли. Одма кренуле свађе подбадања, ко је крив ко није крив. Морам рећи, тешко, ал опет морам, хјумилиејшн класичан.
и завршна текма Губитника против Флафичастих уз две замене (дебилко, крауч-агилни, енеми)
резултат 5:2
Стрелци: Деки, Деки, Деки, Фејзбукманијак, Дворф -- Манча, Манча
Мађија на делу, Деки ИЗДОМИНИРО, правио децу и то је од прилике све што треба да знате с ове текме. Консолидовала се одбрана Губитника, и после 0 6, враћање и победа од 5 2 која је показала колику психичку снагу поседује ова екипа. Комбиновани састав лепо одиграо, ал није имао тај скил да парира разиграном тиму Губитника.
Диван фудбал, за почетак сезоне, одличан, велики одзив, лепа атмосфера, кошаркаши такође ту, блеја после већ по навици одлична и морам рећи да ВОС ЖИВИ ПОНОВО!
Видимо се следећи викенд у истом ако не и још већем броју!
Фалили су неки, Омбре Џони Блајвага Шкољкабој, ал надамо се да ће следећи пут доћи. Љубим :*
П.С. По данашњој игри, очигледно ће од Губитника остати само име јер ПОСТАЈЕ ПОБЕДНИК!!!!!
АЈМО СОСИЈЕДАДДД АЛЕ А ЛЕА А АЛЕ!
Ja dao dva komada na kraju, edituj to bre lololol.
едитово! И било би кул кад бисмо водили евиденцију ове сезоне да отворимо рецимо једну посебну тему, ја ил неко други и да се закључа тема само да се едитује први пост. И фазон, Најбољи стрелац се награди и најбоља екипа се награди, типа сви восовци му плусирају фазон 5 до 10 дефки :)
Cloba se smorio što je pao 10 pozicija i sad traži način da se vrati tamo gde i pripada lololol.
Е, ај зовемо Студио Б на Аду да направе прилог о гиковима који већ две сезоне плене својим талентом фудбалским теренима, и ту се јаве неки спонзори и ово и оно и скупимо паре за клуб.
Zapravo sam dao 4 gola, ali 1 nam nisu priznali, sa Terazija su urgirali, Tole, Terza nije bitno :-)
http://int.soccerway.com/national/spain/primera-division/2002-2003/round-1/ Давиде ево га ово :)
A žene vam nisu falile? :)
E ali mogli bismo da vodimo neku evidenciju stvarno. Obožavam statistike jebiga lolol.
Е баш смо коментарисали што се не јављате...
Форгет ми жене нам увек фале, ал то се подразумева па нисам ставио у пост :)
Па ај нек се неко јави од Ласте, да ми каже јел сам убоо ове њихове стрелце и нек неко шибне пост са стрелцима из ваше текме па да отворимо тему :)
A Deki to bi bilo bezveze stvarno, prekide nas Kiza u pola napada iz čista mira, vi stali mi stali, i Marvel izbije loptu tebi samom napred.
Pa ne sećam se da nas je neko pozvao...
Nama sam ja dao dva komada i Kačamak jedan, a njima Rakocije jedan, ostale se ne sećam, neka kaže Agi ili tako neko lolol.
Fejz, znači rispekt! Inače ja ću ti sad nalupati pluseva samo za onaj deo u kom bacam odbranu u kupus.
Ja krenuo da pišem o utakmicama protiv Laste kad ono ne znam ni rezultate i k'o je davo golove, znam samo da ja nisam dao ni jedan, ali sam zato asistirao dva. Mančo aj ti napiši k'o izveštaj o utakmicama protiv Laste.
Ma tu nema šta da se piše, izdominirali smo klasično, ali smo primili bezveze golove posle grešaka. Prvu poveli 1-0 pa izgubili 2-1, a u drugoj odmah primili jedan i tako ostalo do kraja. Sad da l' su u prvoj bili strelci Agi i Gusti, nisam siguran.
Deki ono stvarno nije trebalo da se prizna, ja primio loptu na grudi neko kaže ruka, svi stali i odjednom aj igraj a lopta kod tebe a ti na 2metra od gola.
Форгетице па већ две недеље се о овоме много прича и нико од нас чак није ни позван, већ смо се сами пријавили :Д екекек следећи пут будте ажурније па и ви да будете на списку :)
ај бре ласте де сте нестале? Дај реците ми ваше стрелце па дотварам тему!
Ok, dogovoreno onda ;)