Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Подмладак ВОС-а ће преузети примат, розе патике карају курцом, Ластое и Губитници ће бити на коленима лолол
Ova poslednja partija bi trebala da se računa u revijalnu, a ne zvaničnu. Igrali su oni koji su ostali, protiv Gubitnika. Gubitnik igrao odlično tu, definitivno. Biće opasni ove godine, posebno kada prvi povedu.
Elem, Lasta je pobedila Flafičaste, prvi put 2:1 (strelci Gusti i Rakocije), a drugi put (1:0), mislim strelac Rakocije.
Ovu poslednju protiv Gubitnika, po dva gola dadosmo Rakocije, Gusti i ja.
Što se tiče Stojnika, sutra u 11:15h se nalazimo kod pumpe na Autokomandi.
02. Rakocije
03. Enemi
04. Gusti Sok
05. Arlovski
06. BvdrngA
07. Neamnadimak
08. Zoki Munja
09. Andrej
10. Buzdin rođak
Neka mi obavezno javi neko da li sam ga izostavio. U ovoj kombinaciji je dovoljno da vozimo Rakocije i ja.
Kao da si mi rekao koliko protona ima magnezijum. JA TO NE RAZUMEM! Lolo
Objasni 10. Agilni! :D
Pajsad:
magnificent steiner
Lololo
Deki, ovaj rad? :)
Bvdlga, prošli put je išao sa Zokijem i sa mnom u Stojnik Andrej (broj 09), rekao Buzdi kako poznaje nekog lika sa DIF-a, koji vuče korene iz Stojnika (tako neka priča), Buzda oduševljeno počeo da razglaba kako je to njegov brat, rođak, šta već sve ne, kojeg pored toga već duže vremena nagovara da zaigra fudbal za Stojnik, a sada je imao i nekoga da ga ubedi. Tako ovaj pristade dok se zapijao sinoć sa Andrejom i ide sutra sa nama :)
Upravo su mi javili Rakocije i Gusti da ne idu. ENEMI, PALI MICUBUŠIJA!
Fejz, stigli podaci, otvaraj temu, mada možemo i na ovoj. Džoni lepo sve da stavi u prvi post. Nego, ako već brojimo golove moramo i asistencije, ja ću sledeće nedelje sve to lepo zapistivati, a na kraju uz pivo proglasimo i igrača dana!
magnificent steiner
Lololo
Како сте га бело гледали кад вам је реко како се зове хахаха :)
Hahahaha taj rad
Mićko, meni sad dakbe ali ulepšalo mi dan. lolo Ok je mali i dobro piše, sad sam ga čitao. Malo trolovanja nije na odmet, a i on se stojički poneo.
To onda već danas ne mogu da izbrojim, žao mi je :)
Meni je fazon rekao ime (recimo Mirko, ili tako neko) i kažem ja, "ja sam Peđa, Agilni", a on će meni "ja sam Mirko, Magnifisent Stajner", pa ja sa zadrškom "uuum, e, Mirko, baš mi je drago", lolo.
Ja ću sve to sledeće nedelje, ima i da gledam koliko je ko pretrčao
kasnije cu sad sam zauzet :d
Јес Деки, био на маракани, извињавам се што нисам могао да банем ни на тих сат времена, померили текму, мислио сам да ће бити у 19, а била у 18, па нисам имао времена. Спорцки поздрав!
И :* фејзе
Па тешко за изговор јебемуматер. Него, видим спомиње се бвдлга, а пошто видим да се сви зовете по никовима на фудбалу, како њега зовете? БВДЛГА ДРУГА ПРОШО ЦЕНТАРШУТ, шта? :d
Kad si dojka :)
Otkazao i Neamnadimak (ukoliko neko ima da mu pozajmi kope, a i učešće za gorivo, neka mu javi).
Pretpostavljam konačan spisak za Stojnik:
02. Enemi
03. Arlovski
04. BvdrngA
05. Zoki Munja
06. Andrej
07. Buzdin rođak
08. Fejz
Vidimo se izjutra!
Блајвага!