Јел долази увек нека стандардна екипа или се скупите с коца и конопца тек онако? Мрзи ме да читам све постове.
Ове недеље не могу али ако буде нешто опет за пар недеља дошао бих јер и иначе долазим на Аду на фудбал, то гарантујем. Такође могу повести још пар богаља чисто ако затреба да попунимо квоту за бар 5 на 5..
Vidim odziv je odličan, tako da će biti ovde fudbalice, što mi je izuzetno drago. Ček da editujem prvu stranu sa još članova i da bacim gde se nalazimo i kada, mada ću vam poslati i PVT-ove ovih dana, pa da počnemo da prašimo fudbalicu.
било би паметно да се стварно појавимо у 12 да не издувамо за терен
Da, u 12:00 smo tamo, a kako se bude bližilo leto, spuštamo vreme nalaženja. Dobro, ovaj prvi put kod Stounhendža se nalazimo i možda ćemo još jednom tamo, posle se nalazimo odmah na terenu, tako da prvi koji dođu odmah i zauzimaju teren.
Јел долази увек нека стандардна екипа или се скупите с коца и конопца тек онако? Мрзи ме да читам све постове.
Ове недеље не могу али ако буде нешто опет за пар недеља дошао бих јер и иначе долазим на Аду на фудбал, то гарантујем. Такође могу повести још пар богаља чисто ако затреба да попунимо квоту за бар 5 на 5..
Ако нико не дође имаш гомилу локала на Ади, седи и попиј пиво, само понеси ћалетову плату..
Tek krećemo sovim, pa ostaje da se vidi koja je stalna ekipa. Interesovanje je za sada odlično.
Neka, odo da platim ratu kredita i račune pa ću ponijeti ostatak svoje.
То брате, има нас радника овде, има наде!
Već šestu godinu zaredom!
Бољи си, ја тек 2.
Још мало рекламе и биће нас за турнир.
једва чекам
Vidim odziv je odličan, tako da će biti ovde fudbalice, što mi je izuzetno drago. Ček da editujem prvu stranu sa još članova i da bacim gde se nalazimo i kada, mada ću vam poslati i PVT-ove ovih dana, pa da počnemo da prašimo fudbalicu.
Jebo vas pas :)
Ne znate kolko bih voleo da opicim fudbalicu sa vama..
Ne znate kolko bih voleo da opicim fudbalicu sa vama..
Pa pazi Sale, ako se zadesiš neku subotu u BG-u, dođi na Adu, da opičimo fudbalicu....
Ја бих дошао само да бијем Бушида по цеваницама и да га штипам за муда у дуелима.
Ja sam tu 30. aprila pa sve do 3,4. maja :)
Pa to svi hoće, zato se i organizuje ovaj turnir lololo
Inače editovan je prvi post i napisano je vreme i mesto nalaženja.
било би паметно да се стварно појавимо у 12 да не издувамо за терен
Da, u 12:00 smo tamo, a kako se bude bližilo leto, spuštamo vreme nalaženja. Dobro, ovaj prvi put kod Stounhendža se nalazimo i možda ćemo još jednom tamo, posle se nalazimo odmah na terenu, tako da prvi koji dođu odmah i zauzimaju teren.
да, сад је још подношљиво у 12, Стоунхенџ ит из.
асмо се организовали свака нам час`
Taman da pomenem da dodje neki dobrotvor al ekstra vidim vec dolazi buksnetina lolo
E,jbg Ja sam radio na Adi i onda bi mogao,a sada je druga priča
Ali naće se nekad vremena i za to ...
Pozdrav i svaka čast za ovu ideju