Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dolazim i ja i Pseto. Dolazite normalno. Biće nas.

2. Odbanovan i spreman da jebe pticu lastavicu.

3. Dolazim, ali kasnim jedno 15 minuta...

4. de da mu se javim? jebite se bre vi, dok ste vi igrali fuzbal, ja krko janjetinu, dedi bilo 6 meseci od smrti, pa se neke kurave poskidale, a jesu do jaja ove juznjacke trpeze

izgoro sam ko rak da mu bog jebem

5. Odličan fudbal, Lasta prsla na svim frontovima. Imaju oni te pojedince, ali kad nema Agija da ih dovede u red, mrka kapa. Ja dao bar 4 gola, sram nek vas bude. Malo smo se svađali oko toga šta treba tražiti kao faul, ali videćeš Džoni, kad dođe Zoki da sve te priče o padanju odoše u k, on će svaki kontakt da traži prekršaj. A i mene naučili da padam i portugališem, šta ćeš :P

E DA,GUSTI KUPI KECELJUUU !!

P.S. Drago mi šta sam video Čavu, dao sam mu da prođe onaj gol, da ne plače kad ode u Kulu lolol

6. PREDATORSKI INSTINKT OBJASNIO. Katanac na temu do sledeće subote.

7. Meni je drago što ste toliko srećni. Bilo nam vas žao prošle godine, pa vas sad puštamo. Svaki put izmišljamo da neko neće doći, ne bi li nas pobedili. Eto, otkrio sam tajnu...

8. troluj troluj me, troluj stojane....

9. Plašili smo se da ćete odustati od fudbala, pa da nećemo imati sa kim da igramo. Morali smo da spasemo VOS. Nema na čemu

10. Da. Zato ste jedva dočekali da jednom povedete u jednoj partiji pa da prekinete. E, AJDE DA PREKINEMO OVU PARTIJU ALI DA BUDE DA SMO MI POBEDILI. To nisam čuo ni kada sam bio klinac.

11. Dobar je bio VOS, ali ipak je poseta bila slaba. Jedva smo izvukli da igramo. Tačno 10 ljudi. Meni je bilo lepo svakako, mada smo izgubili dve partije. Malo sam ja kenjao više mojoj ekipi, ali to je zato što nismo primili normalan gol u tri utakmice, a to se jako često dešava u poslednje vreme. Jednostavno, Lasta gaji jedan određeni stil igre, kakav još nisam video ove godine. Moja filozofija svakog sporta je da je napad nebitan. Odbrana je majka. 2-1 u partijama i sada je već 4-2 za Gubitnik. Sledeći VOS mora da padne izjednačenje ili da ih prešišamo.

12. xexexe, dobar dečko ovaj Džoni...

13. Dobar ili ne. U decembru ćemo svoditi račune :)

14. A kakav je bilans do ove nedelje? Mi vodimo ili? Svake nedelje vam lepo najavim seks a vi ne slušate pa ne slušate...

15. Gusti, štas se ušuto? Evo neću vas više zezati.

16. EKIPA NEĆE DA ME SLUŠA! TAKTIKA JE, SVI POZADI, A JA ŠTA GORE URADIM, URADIM. NAČI, BEZ PREKE POTREBE NEMA PREZASKA POLOVINE TERENA! U kratkim crtama. Nemate pojma gubitnici. Nećete biti bolji ni kad vam se vrati lažna debela desetka. Samo loša kopija originala lolo

17. Како то уопште могу да буду званичне утакмице кад нема агилареса, декија, МЕНЕЕЕ!!!? КАКО!? АЈ ова двојица мање више, ал мене...

18. Jebemo vas i bez desetke realno. NISMO REALNI!

Enemi, fališ im ko lebac.

19. I mi jesmo bolji.

20. Gusti sok

TI SI SAMO
    LOŠA KOPIJAAAA
    LOŠA KOPIJAAAA
    NAŠEG DEKIJAAAA

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.