Vukajlija Ol Star fudbal

1. samo da se javno izvinim što sam umesto na vos otišao u grčku
    s poštovanjem skripta_aod

2. Skidam paučinu sa gola. Povoljno.

3. Povoljno prodajem suknje. Šifra: the prof

4. ја не знам јесмо три гола примили јуче, ако и толико... ДОБРА НАМ ОДБРАНА ШТАШ!

стим да смо прва два примили у прва 2 минута, јербо сам играо са повредом, па се не рачунају!

5. A koliko je utakmica odigrano?

6. Srce me moje boli što još nikako nisam bio. Nema šta, valja za ovaj vikend u Guču, a onaj tamo, ako zdravlje posluži makar i peške da dođem.

7. To glavni Mađijo, pošto mi deluješ kao domaćin čovek igraćeš za Lastu. Nećeš ti igrati sa onim kovrdžavim manekenčićima iz Gubitnika i Fensićima u roze, fluorescentno zelenim patikama iz Flafičastih lololo

8. Kad vidiš moje patike odrećeš me se preko novina.

9. нема везе, за праве мушкарце, читај, прекостокилаше, врата ласте су увек отворена! смрт мршавцима и студентима!

10. Vrbovaću ja Glavnog u Guči, treba nam pojačenje u odbrani.

11. Ja znam šta je odigrala Lasta, ne znam za ova dva duela Flafičastih i Gubitnika (mislim da su jednom dobili Flafičasti, jednom Gubitnik, ali to neka se oni izjasne. Marvelj dao stvarno dobar gol.

Lasta je odigrala pet tekmi.

Lasta - Gubitnik 2:2, penali 4:3
    Lasta - Flafičasti 2:0, tako nešto.
    Lasta - Flafičasti 3:1, tu već nisam siguran za rezultate...
    Lasta - Gubitnik 4, ili 5 : 0, ili 1... znam da smo igrali do 5, ne znam da li smo završili, sećam se samo da je Fejz izašao napolje pre kraja.

I na kraju ne znam šta beše, ni protiv koga beše, nešto smo se svi izmešali, za Lastu je igrao Kiza, a mislim da je to protiv Flafičastih bilo. 1:1, pa prekinuto zbog mraka.

12. Vrbovaću ja Glavnog u Guči, treba nam pojačenje u odbrani.

Svu svestranost mog talenta videćeš upravo u Guči lololo

Bajdevej igram sve pozicije, od napadača pa do golmana

EDIT: Podjednako sam loš na svim

13. Не могу више да играм са Манчом када ми поништава асистенције, уа Манча, напред Арсенал!

14. Нисмо имали среће у игри ал' смо зато пленили лепотом.

15. Izvinjavajte se jos malo, zanimljivo je.

16. Ja se izvinjavam Arlovskom što nisam ponela fotoaparat, tako je plenio svojim osmesima :)

17. Drugim rečima izjednačili smo sa Gubitnicima na 4:4. Rekoh im ja.

18. Нисмо имали среће у игри ал' смо зато пленили лепотом.

Pa sad, ne znam baš. Izvinjavam se što je Lasta najlepša ekipa

19. Извињавам се што доминирам на голу и што сте ми дали свега 4 гола за колко сати!

20. Ja se izvinjavam zbog mog neobuzdanog kuljanja hormona: seratonina koji je zadužen za moj božanstveni osmeh i testosterona koji je zadužen za alfa jebanje!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.