To glavni Mađijo, pošto mi deluješ kao domaćin čovek igraćeš za Lastu. Nećeš ti igrati sa onim kovrdžavim manekenčićima iz Gubitnika i Fensićima u roze, fluorescentno zelenim patikama iz Flafičastih lololo
Ja znam šta je odigrala Lasta, ne znam za ova dva duela Flafičastih i Gubitnika (mislim da su jednom dobili Flafičasti, jednom Gubitnik, ali to neka se oni izjasne. Marvelj dao stvarno dobar gol.
Lasta je odigrala pet tekmi.
Lasta - Gubitnik 2:2, penali 4:3
Lasta - Flafičasti 2:0, tako nešto.
Lasta - Flafičasti 3:1, tu već nisam siguran za rezultate...
Lasta - Gubitnik 4, ili 5 : 0, ili 1... znam da smo igrali do 5, ne znam da li smo završili, sećam se samo da je Fejz izašao napolje pre kraja.
I na kraju ne znam šta beše, ni protiv koga beše, nešto smo se svi izmešali, za Lastu je igrao Kiza, a mislim da je to protiv Flafičastih bilo. 1:1, pa prekinuto zbog mraka.
Ja se izvinjavam zbog mog neobuzdanog kuljanja hormona: seratonina koji je zadužen za moj božanstveni osmeh i testosterona koji je zadužen za alfa jebanje!
samo da se javno izvinim što sam umesto na vos otišao u grčku
s poštovanjem skripta_aod
Skidam paučinu sa gola. Povoljno.
Povoljno prodajem suknje. Šifra: the prof
стим да смо прва два примили у прва 2 минута, јербо сам играо са повредом, па се не рачунају!
A koliko je utakmica odigrano?
Srce me moje boli što još nikako nisam bio. Nema šta, valja za ovaj vikend u Guču, a onaj tamo, ako zdravlje posluži makar i peške da dođem.
To glavni Mađijo, pošto mi deluješ kao domaćin čovek igraćeš za Lastu. Nećeš ti igrati sa onim kovrdžavim manekenčićima iz Gubitnika i Fensićima u roze, fluorescentno zelenim patikama iz Flafičastih lololo
Kad vidiš moje patike odrećeš me se preko novina.
нема везе, за праве мушкарце, читај, прекостокилаше, врата ласте су увек отворена! смрт мршавцима и студентима!
Vrbovaću ja Glavnog u Guči, treba nam pojačenje u odbrani.
Ja znam šta je odigrala Lasta, ne znam za ova dva duela Flafičastih i Gubitnika (mislim da su jednom dobili Flafičasti, jednom Gubitnik, ali to neka se oni izjasne. Marvelj dao stvarno dobar gol.
Lasta je odigrala pet tekmi.
Lasta - Gubitnik 2:2, penali 4:3
Lasta - Flafičasti 2:0, tako nešto.
Lasta - Flafičasti 3:1, tu već nisam siguran za rezultate...
Lasta - Gubitnik 4, ili 5 : 0, ili 1... znam da smo igrali do 5, ne znam da li smo završili, sećam se samo da je Fejz izašao napolje pre kraja.
I na kraju ne znam šta beše, ni protiv koga beše, nešto smo se svi izmešali, za Lastu je igrao Kiza, a mislim da je to protiv Flafičastih bilo. 1:1, pa prekinuto zbog mraka.
Svu svestranost mog talenta videćeš upravo u Guči lololo
Bajdevej igram sve pozicije, od napadača pa do golmana
EDIT: Podjednako sam loš na svim
Не могу више да играм са Манчом када ми поништава асистенције, уа Манча, напред Арсенал!
Нисмо имали среће у игри ал' смо зато пленили лепотом.
Izvinjavajte se jos malo, zanimljivo je.
Ja se izvinjavam Arlovskom što nisam ponela fotoaparat, tako je plenio svojim osmesima :)
Drugim rečima izjednačili smo sa Gubitnicima na 4:4. Rekoh im ja.
Pa sad, ne znam baš. Izvinjavam se što je Lasta najlepša ekipa
Извињавам се што доминирам на голу и што сте ми дали свега 4 гола за колко сати!
Ja se izvinjavam zbog mog neobuzdanog kuljanja hormona: seratonina koji je zadužen za moj božanstveni osmeh i testosterona koji je zadužen za alfa jebanje!