Vukajlija Ol Star fudbal

1. i izvinjavam se što nisam doša pa arlovski misli da je dobar u fudbalu

2. E bađ mi žao što nisam na kraju mogao doći. I zbog glupog gubitnika, a i da vidim starog prijatelja. Iskrsao mi neki sitan fizički posao za fine pare, i jednostavno se to ne odbija. A posle išao na bir, tako da ebga. Sledeće nedelje jebemo gubitnika i one druge gejove

3. Sledeće nedelje jebemo gubitnika i one druge gejove

Sad su svi flafičasti u Gubitniku, tako da se može njihova ekipa komotno nazvati Gej Gubitnik lolololo

4. A kurac, nisam tu sledeće nedelje.

5. Jebi gubitnikoaaaaleeee

6. Polako, bez guranja, svi ćete dobiti kurčine. Ima za sve.

7. Ti to kao kapiten, svojima...

8. Kapiten je Fejsara. Ti Arlovski prvi stani u red, sviđaš mi se. :*

9. Gubitnik izrasta u veliku ekipu, moram priznati. moje nepodeljene simpatije idu njima :*

10. Gubitnik izrasta u veliku ekipu, moram priznati. moje nepodeljene simpatije idu njima :*

Hvala Mile, brate naš napaćeni u tuđini, naše misli su uz tebe!

Samo da se uigramo do sledeće sezone pa ću da okupim sponzorski pul da dođemo kod tebe na turneju da edukujemo Kengure a ti nam organizuj pivo i kurve za povečerje. Kurve samo za nas da ne najebeš od žene :)

11. Hehe, Arlovski, neću da editujem Milencetov post, sasvim je dovoljno gej i ovako :)

12. Gej je ok. Ja ne mrzim gejeve, samo metalike :)

13. Najgora je kombinacija gej-šiptar-metalika

14. Koji sluša Dubiozu Kolektiv i Babe e. I ateista.

15. Makedonski šiptar gej metalika koji drka levom rukom na dubiozu i babe, ne jede kupus i drogira se kinder joy-em.

16. Što me prozivate?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.