E bađ mi žao što nisam na kraju mogao doći. I zbog glupog gubitnika, a i da vidim starog prijatelja. Iskrsao mi neki sitan fizički posao za fine pare, i jednostavno se to ne odbija. A posle išao na bir, tako da ebga. Sledeće nedelje jebemo gubitnika i one druge gejove
Gubitnik izrasta u veliku ekipu, moram priznati. moje nepodeljene simpatije idu njima :*
Hvala Mile, brate naš napaćeni u tuđini, naše misli su uz tebe!
Samo da se uigramo do sledeće sezone pa ću da okupim sponzorski pul da dođemo kod tebe na turneju da edukujemo Kengure a ti nam organizuj pivo i kurve za povečerje. Kurve samo za nas da ne najebeš od žene :)
i izvinjavam se što nisam doša pa arlovski misli da je dobar u fudbalu
Deki skripta
E bađ mi žao što nisam na kraju mogao doći. I zbog glupog gubitnika, a i da vidim starog prijatelja. Iskrsao mi neki sitan fizički posao za fine pare, i jednostavno se to ne odbija. A posle išao na bir, tako da ebga. Sledeće nedelje jebemo gubitnika i one druge gejove
Teško.
Hehe
Sad su svi flafičasti u Gubitniku, tako da se može njihova ekipa komotno nazvati Gej Gubitnik lolololo
A kurac, nisam tu sledeće nedelje.
Jebi gubitnikoaaaaleeee
Polako, bez guranja, svi ćete dobiti kurčine. Ima za sve.
Ti to kao kapiten, svojima...
Kapiten je Fejsara. Ti Arlovski prvi stani u red, sviđaš mi se. :*
Gubitnik izrasta u veliku ekipu, moram priznati. moje nepodeljene simpatije idu njima :*
^^ Agilni edit!
Hvala Mile, brate naš napaćeni u tuđini, naše misli su uz tebe!
Samo da se uigramo do sledeće sezone pa ću da okupim sponzorski pul da dođemo kod tebe na turneju da edukujemo Kengure a ti nam organizuj pivo i kurve za povečerje. Kurve samo za nas da ne najebeš od žene :)
Hehe, Arlovski, neću da editujem Milencetov post, sasvim je dovoljno gej i ovako :)
Gej je ok. Ja ne mrzim gejeve, samo metalike :)
Najgora je kombinacija gej-šiptar-metalika
Koji sluša Dubiozu Kolektiv i Babe e. I ateista.
Makedonski šiptar gej metalika koji drka levom rukom na dubiozu i babe, ne jede kupus i drogira se kinder joy-em.
Što me prozivate?