Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pupupu daleko bilo, ne poturajte mi te Kežmanovske fore
01. Školjkaboj
02. Agilni
03. Johnny Kurajber
04. Drug Raja _-_
05. Фејзбукманијак
06. Zoki Munja
07. Blake Griffin
08. Луди Чак
09. pseto88
10. deky_aod
11. Давид
12. Gazimudo
13. enemyofthefreeworld
14. Gusti sok
Moderacijo ne lažiraj!
01. Školjkaboj
02. Agilni
03. Johnny Kurajber
04. Drug Raja _-_
05. Фејзбукманијак
06. Zoki Munja
07. Blake Griffin
08. Луди Чак
09. pseto88
10. Gusti Sok
11. Давид
12. Gazimudo
13. enemyofthefreeworld
14. deky_aod
15. Arlovski
kmee kmee kmee nemo me jebete :( bolje mi odaberite burnjaka nego što tu se zajebavate sa plebesom...
Ја сам 9 тако да сутра не играм одбрану. Филипо Инзаги стајл.
Ja sam 3. Standardno. Drvo iz odbrane. Lepri jesi još u Srbiji?
Kakva bre 12, ja sam klasicna 90-ica
DA! JEBENO DA! ZNAO SAM DA SAM NEŠTO 'TEO DA KA'EM! PSETO JEBENO PREVIŠE LIČI NA ŽEREMIJA MENEZA JEBENOG! I to mi je palo na pamet tek danas kad sam uzeo jebeni šeikski PSŽ u PES-u.
Ja nisam ništa?!
Dobio si broj 15. To je fin broj.
Rakocije back in avtion posle duze vremena :D
Дувајте га, ако дођем идем у напад и има да кампујем тамо, цео живот проведох у одбрани.
Možda dođem malo kasnije, šetam femiliju po gradu:)
Већ су ме смарали за то. Оно, можда мало...
Isti.
E, volim što ste prihvatili da se igra od 17h, a da se niko nije ni pobunio...
Nego da naglasim, pošto imam jedan rođendan danas, a ipak sam odlučio da ne ispalim i ovaj put, mogli biste se potruditi da dođete svi na vreme. Mogu da igram najviše dva sata, pa da ne bude odlaganja početka, ne bih da dolazim zbog pola sata igre.
Naglašavam ovo, jer su danas neki jebeni radovi kod mosta na Adi, pa svako ko dolazi iz pravca sajma, ili sa Novog Beograda, mora da krene poprilično ranije.
Eto tako, budite drugari, izađite mi u susret, dođite na vreme :)
ne banjavam
Лололол, ја мислио да заказним бар 15 минута док се ви договорите ко ће с ким да игра и док не пребаците довољан број пута лопту на голф терен.
E dobar će fudbal biti vidim. Agi, Nada Macura stanja na putevima lolo