Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jedna, il' deset ženki, nama je sve to množina.
пошаљите ми декијов број у пвт мајку му
JA SAM DEBELA DESETKA I IMAM DEFKU DA TO I DOKAŽEM!
pokupiću te debeli nemo' me zoveš drkam sad
Мењамо декија за двојицу по 60 кила. Може пилићари?
Koji će nam deki đavo. On nema pojma lololo
ау па гужва до јаја према ади
Krenite već sad :)
jebem ti gužvu
па слабије да ћемо ми да стигнемо на тај фудбал.
Ма опуштено, можда ћете 10 минута дуже да путујете, само стрпљење и оно опуштенција. Колона се креће, ал јбг, споро. х) АЛ СЕ КРЕЕЋЕ!!
ићи ћу онда около преко топчидерске звезде па онда паштровићевом овом око хиподрома
http://www.bgsaobracaj.rs/images/izmene_rezima/Radnicka.jpg
ћу зајебем ђиласа што ми саботира фудбале.
Туда и ја планирам, мада контам да од петље и око хиподрома има гужве, ал не верујем да је онолко хаце
да има сто посто мада капирам мање. и таман се убачимо у радничку и ту смо.
VIDIKOVAC MAJKA OPSTANKA!
ДЕКИ ИДЕМО НА РУЛЕТ ПОСЛЕ!
Blagi li se vama, vi odoste na fucu... da znate kakvo nevreme je 'vamo...
već dva puta je nestajalo struje... lol
Osjećam da se vaterpolo igrao.
Žasu od vremena, popišalo nam se u pos'o bukvalno. Sutra revanš, ne može ovako VOS da se preskače i igra pola sata ://////
Mokri, pokisli, omamljeni od piva i medovače koju smo Pseto i ja doduše kratili na putu do kuće, ali srećni. Dobro, mi iz Laste srećni zbog dominantne pobede od 5.2 u kojoj smo svi briljirali i još jednom pokazali Gubitniku ko je gazda betonskih terena. Arlovski prošao ceo tim Gubitnika i dao gol, Agilni takođe, lagana pobeda i jedino ih je kiša spasla još jednog poraza, pošto smo samo jednu uspeli da odigramo.
Nakon toga šahovski turnir u kafani, mešano meso koje su Leprikon i Fejs naručili, a mi svi pohasali i sve u svemu još jedan dobar VOS i fin vikend i pored prirodne nepogode.
Nadam se da Fejs nije dobio batine zbog ogromnog ZEMUN koje nosi na sebi :)
Što se mene tiče bio do jaja fudbal, kao i provod u kafani.
EDIT: Džoni što ne pomenu moj gol?