Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja glasao za Dekija, ali stvarno mi je drogoškija defka. Nekako mi Jamajkina dobro napisana, kao da nije za drogoški turnir. Dao bih joj plus i ovako, a Dekijeva je zbrkana, drogoška.

2. vidi se ko su drogoši!!12345

3. Ajde bre glasajte, ne može onaj klinac da pobedi Dekija u pisanju drogoških definicija, kad se ni ne drogira. DEKI MAJSTORE

4. Шта је поставила та лобања?

5. Ma iz čista mira, izvređao nekoliko ljudi, Brusa, NanuOg, mene, bata gugija i još par ljudi. Onako niko mu ništa nije rekao, on krenuo da vređa nešto.

6. Videla sam ja juče...dilejčina.

7. Da pseto ima fejs objasnio bi mu oklen duva košava, ovako jebga...

8. Govno jedno obično. Samo ga treba napušavati.

9. На неком мом посту на фејсу се исто губио па сам га блокирао па сад и не видим шта пише, неам ја времена за такве ликове.

10. опет се рекламираш, дегену један

11. Ko e taj baja?

Znaš što smo pričali o likovima koji su sa'ranili zanimljivost na Vukajliji svojm poimanjem humora i onoga što je do jaja?

E jedan od njih.

12. Džoni, jel ima to gde na internetu da se vidi šta je lik pisao, pošto nisam video...

13. Obrisano je. Kačio je i ovde, na četu.

14. ТУРИ СПИСАК! ДО ЛА ЗИМ.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.