Vukajlija Ol Star fudbal

1. мајкети?

2. 5:4
    5:4
    за ГУБИТНИК, обе после преокрета са 2:4

што лажеш народ је ли бре

3. TANDR AAA AAA AAA!

Davide, otkrij nam koji igrač predarapskog Čelsija je bio u pitanju, ne želim da umrem u neznanju!

4. нисам никада рекао да је то играч челсија већ да је приликом тог догађаја био у плавом дресу, а предарапски период је у питању.

ево све помоћи:

плави дрес, 2006. или пре, белац, акција после тог потеза је резултирала голом после асистенције тог играча. и да, то уопште не значи да је енглески клуб у питању. али да острвски.

5. значи селтиков

6. па сељтик нема плаве дресове. а питање није који клуб него који играч је урадио то, тј. у сред контре стао на лопту и ставио руку на главу као да извиђа па наставио и асистиро за гол.

7. ćao drugari, ja sam laki i mnogo sam snjadak :3

mjau mjau

8. па сељтик нема плаве дресове

шалиш се, јел да? о.О

9. Dragan Mladenović dok je igrao u Rendžersu

10. ђанфранко зола

јеби пилићаре!!1

11. HAVIJER PORTILJO OPAAAAAA!

12. Dankan Ferguson.

13. није, јес ренђерс.
    пензионисан.

14. Dado Pršo, Van Bronhorst?

15. Dado Pršo? Saša Papac? Adam? :)
    De reci koje oću da pogledam to.

16. није, рус је у питању :) има 44 године и наступао је за ђаволе, грађане, ренџере, карамеле, виоле, свеце и још неколко руских клубова.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.