Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jebem ti sunac, jedva nađoh čo'eka.
ALI NAJAČI MOGUĆI FAZON: ČO'EK NIĐE VEZE ŠČELSIJEM! HAHAHAHAHAHHAHA
Ne znam što smo mi uopšte gađali igrače Čelsija. :D
Pa zato što je Davidenko rek'o da je lik igrao u predarapskom Čelsiju. :D
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/57968_421935341199827_270393902_n.jpg
Bezimena ne znači i bezvimena. N.N. u akciji
немој да сереш грифине него сам рекао плави дрес предарапски период. то што сте ви извукли да је челсијев играч ко вас јебе.
davide, volim te.
aa ti mene? :šmek šmek namig sisa:
p.s. laki, nemo' se ljutiš, dosadno mi je :DD
и ја тебе крис.
mnji mnji
Zona sumraka.
:3
Pa svi smo kapirali da kad si rek'o predarapski period mislio si pre dolaženja ovih buržuja u Čelsi. Nebitno. Koga boli kurac za tamo nekog indijanera.
Ćao drugari...
Piši me za subotu. Napokon.
Ћао другари оће бити фудбала сад у суботу позз
Ćao Leprikone biće fudbala u subotu.
Лепри ће да дође, тринес посто.
Tandrčak, tih njegovih 13%, tvojih 113% :)
Данас много добро време за фудбал.
И ОЋЕ НЕКО ДА ИДЕ ДА ЗВИЖДИМО ХРВАЦКОЈ ХИМНИ?