Vukajlija Ol Star fudbal

1. Jebem ti sunac, jedva nađoh čo'eka.
    ALI NAJAČI MOGUĆI FAZON: ČO'EK NIĐE VEZE ŠČELSIJEM! HAHAHAHAHAHHAHA

2. Ne znam što smo mi uopšte gađali igrače Čelsija. :D

3. Pa zato što je Davidenko rek'o da je lik igrao u predarapskom Čelsiju. :D

4. Skauti Fluffy-a su primetili novu zvezdu sa kojom bi uskoro mogao biti potpisan ugovor na dve sezone. Još uvek nepoznata javnosti, ova devojka je izgleda jedina koja je ozbiljno zapretila da ugrozi titulu najveće sise na VOS-u i time pošalje Lakija i Bebopa u prevremenu penziju.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/57968_421935341199827_270393902_n.jpg
    Bezimena ne znači i bezvimena. N.N. u akciji

5. немој да сереш грифине него сам рекао плави дрес предарапски период. то што сте ви извукли да је челсијев играч ко вас јебе.

6. aa ti mene? :šmek šmek namig sisa:

p.s. laki, nemo' se ljutiš, dosadno mi je :DD

7. и ја тебе крис.

8. Pa svi smo kapirali da kad si rek'o predarapski period mislio si pre dolaženja ovih buržuja u Čelsi. Nebitno. Koga boli kurac za tamo nekog indijanera.

9. Piši me za subotu. Napokon.

10. Ћао другари оће бити фудбала сад у суботу позз

11. Ćao Leprikone biće fudbala u subotu.

12. Лепри ће да дође, тринес посто.

13. Tandrčak, tih njegovih 13%, tvojih 113% :)

14. Данас много добро време за фудбал.

15. И ОЋЕ НЕКО ДА ИДЕ ДА ЗВИЖДИМО ХРВАЦКОЈ ХИМНИ?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.