Vukajlija Ol Star fudbal

1. scena ja pred golom, 2m odokativno i pucam al promašim loptu, pa se okrenem da dodam jer se igra vratio, pa romašim loptu, pa mi je uzmu ja trk za njim u svoj peterac i otmem loptu i da je ispucam ja je - promašim. lolololo ali sam zabio dva gola LEVOM nogom!

Zašto neko nije snimio ovo. Jebi ga Deki, doživeću nervni slom na nekom fudbalu, to je sigurno. Ali da sam Viktor Baia, jesam. Dobro je da njihov goša nije imao dan.

Meni Džoni stavi 45 posto. Sve zavisi od faksa i kafane :)

2. Dobro je da njihov goša nije imao dan.

Šta bi bilo da je imao??? O.o

3. Дисторзија скочног зглоба, покидани лигаменти. Не долазим.

4. JEBEMO LITVANIJOA U SREDU!
    PA ŽENOA U ČETVRTAK!
    PA JEBEMO KROASANE U PETAK!
    PA LASTOA U SUBOTE!

5. Šta bi bilo da je imao??? O.o

Ja nikada nisam video boljeg gošu od onoga. Ne mož da veruješ šta lik brani.

Дисторзија скочног зглоба, покидани лигаменти. Не долазим.

Znam da želiš da kopiraš zvezde iz laste, ali da li moraš i povredu koju sam ja imao?

6. Lik koji neverovatno brani je inače primio dva gola od strane Dekija LEVOM nogom.
    fan fekt Gusti mi oba puta assistirao heh
    Prvi je bio onako, klasično iskustvo u davanju golova, tipa Inzagi. Drugi je bio nešto kao Roberto Karlos ali na pesu, onako kocka, gde najviše boli.

7. Па добро јебем вас у главу а где је сажаљење?? Ја се искукао ко код председника општине а вас боли курац!!1 Пичке жвалавеолеоле

8. Ne dolazim ni ja, nisam tu.

9. Idi kod male vidre na temu pa kukaj! OPAA!

10. Idi ti ako smeš :)

11. Дисторзија скочног зглоба, покидани лигаменти. Не долазим.

Ne seri. Pa kad se udesi tako leptejebo?

12. Na guberevačkim livadama :)

13. Jebo sebe, još se vide tragovi krampona :) Kad sam nezaustavljiv :) Još ja, muškarčina, odigram do kraja tekmu...

14. Ja nisam siguran da cu moci da dodjem... jebu me ovi ispiti gadno.
    Al javljam ako budem mogao.

15. Kada ćete početi da igrate ranije u toku dana?

16. Ne znam, ja zagovaram tu ideju, ali mislio sam da sam uticajniji.

Opikamo fudbal od 10h, pa na plažu... zar to ne zvuči lepo?

17. Pa to...a i naš dogovor za celodnevnu zabavu izgleda pao u vodu?

18. Kaže se utjecaj.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.