Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja sam teo al nemam pojma kolko su karte.

2. знам, то је од мене видо дебели гмаз

3. Mene boli kurac da idem da ih gledam, iš'o sam protiv Belgije pa su nas nabili. A i ovako će da nas nabiju, još da plaćam da ih gledam, bolje da idem na Voždovac da gledam El Babinja kako se vuče po terenu.

4. да л има нека карта само за првих 5 минута, да се одзвижди и да се иде кући? ПОСЛОВНИ ПОТЕЗ ГОДИНЕ ДРУГОВИ И ДРУГАРИЦЕ

5. сисај курац ћорави

6. OKUPLJANJE U NS 2! NE DOLAZI LEPRIKON! JOŠ MALO PA NESTALO!

7. Je l' ide neko na tekmu?

8. Enemi i ja se dogovorili.
    Sinoć sam bio sa Gustim na fudbalu i objasnio neke stvari.

9. i ako misite da pravite spiskoa ja bi došo u subotu

10. Evo spiskoa.

Satnica se menja zbog ubrzane pomrčine stoga igramo u 16:00.

01. Džoni
    10. Deky

11. Enemi i ja se dogovorili.

Kada idete po karte i pošto su?

12. Sever/Jug 500. Pa on reče da če da ode danas sutra da uzme. Nije neka navala za karte, mislili smo sever ali ako ćeš sa nama možemo i na jug :)

13. Razmišljam se.....aj javljam uskoro da li ću ići....

14. Jesi deki. Tvoje finte sa promašivanjem lopte se još prepričavaju :) Samo nabij kondicijie za svih sat i 20, i primamo te u tim :)

15. Ае Густи да звиждимо хрвацкој химни

16. scena ja pred golom, 2m odokativno i pucam al promašim loptu, pa se okrenem da dodam jer se igra vratio, pa romašim loptu, pa mi je uzmu ja trk za njim u svoj peterac i otmem loptu i da je ispucam ja je - promašim. lolololo ali sam zabio dva gola LEVOM nogom!

17. Ja sam bre kulturiška, vaspitan momak. Ja ne priznajem NDH, ni himnu lolo

Ne verujem, ali obavestite me za koju ste tribinu kupili kartu

18. Đomla Nervoza hahahaha

19. Đe sam ja na spisku, još sam se prvi prijavio, na prethodnoj stranici.

20. Evo spiskoa.

01. Džoni
    02. Ninčilo
    10. Deky

Fudbal je u 16:00!!!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.