Vukajlija Ol Star fudbal

1. Inače, što se tiče VOS karavana ja sam za. Naravno, prvo RASKANTAGUZITI Novi Sad, pa idemo dalje.

2. Si ti kupio karte decxko?

3. Ммммм нијеесамооождаа...? Хех, идем данас, само нешто да обавим хехе

4. E, videh tamo na onoj prepucavačkoj temi o takmičenju da pitaše pojedini da li će se organizovati nekad neki fudbal u nekom drugom gradu... e sad, šta mislite da sledećeg leta uvedemo turnejice. Ono fazon, narednog vikenda VOS U KRAGUJEVCU, spakujemo se u par vozila i odemo da pikamo, meštani naprave svoju ekipicu, suprotstave se Lasti, Gubitniku, Flafičastima... krkamo posle negde svi zajedno i tako. VOS INSTITUCIJA!

ја сам за, ал да нас угосте после текме домаћински! оно, као кад су звезде гранда ишле по србији, па људи спреме гозбу, е тако оћу, да се прикоље неко јање за сендвич и то!

5. A da se malo neko prijavi, jer nas je troje na spiskoa!

6. ја сам за, ал да нас угосте после текме домаћински! оно, као кад су звезде гранда ишле по србији, па људи спреме гозбу, е тако оћу, да се прикоље неко јање за сендвич и то!

E jebiga, valjda ti što dolaze iz ruralnih krajeva gde su svi rudnici janjetine treba da ponesu - gde će onaj jadni beograđanin na asvaltu da uzgaja pečenje...

7. па не идемо у београд, него у крагујевац, краљево, чачак, ђаковицу!

8. aaaaa, nisam otpratio... evo ja ću da vam spremim pasulj u kotliću, kod nas su popularne pasuljijade... ko voli njemu mogu i kobasicu da ubacim, mada je pasulj bolji sa suvim mesom...

9. gde će onaj jadni beograđanin na asvaltu da uzgaja pečenje...

KOLJI JAGNJIĆE SRBIJO DOLAZE BEOGRAĐANI DA VAS UČE FUDBALA :))))

10. Evo spiskoa.

01. Džoni
    02. Ninčilo
    03. Fejs
    04. Agilni
    05. Zoki Munja
    06. Reme
    10. Deky

Fudbal je u 16:00!!!

11. Bruse, organizuj neke plodove kotlića pa da banemo tamo do tebe mnogo volem Bačku i vino joj... fudbal pride...

12. nema u mom kraju dobrog vina, kad su došli komunisti povadili sve vinograde i posadili fabrike koje su sad zatvorene...

13. има у жупу добро вино, идемо на гостовање у александровац!

14. Rezerviši mi mesto na spiskoa. Bruka idea ovo za turneje, pičke materine.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.