U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Inače, što se tiče VOS karavana ja sam za. Naravno, prvo RASKANTAGUZITI Novi Sad, pa idemo dalje.
Si ti kupio karte decxko?
Ммммм нијеесамооождаа...? Хех, идем данас, само нешто да обавим хехе
ccc :D
Imate li vi neke veze sa ovime?
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/hns-protiv-prijateljske-utakmice-navijaca-srbije-i-hrvatske-143886.html
ја сам за, ал да нас угосте после текме домаћински! оно, као кад су звезде гранда ишле по србији, па људи спреме гозбу, е тако оћу, да се прикоље неко јање за сендвич и то!
A da se malo neko prijavi, jer nas je troje na spiskoa!
E jebiga, valjda ti što dolaze iz ruralnih krajeva gde su svi rudnici janjetine treba da ponesu - gde će onaj jadni beograđanin na asvaltu da uzgaja pečenje...
VOS KARAMVAN!
па не идемо у београд, него у крагујевац, краљево, чачак, ђаковицу!
aaaaa, nisam otpratio... evo ja ću da vam spremim pasulj u kotliću, kod nas su popularne pasuljijade... ko voli njemu mogu i kobasicu da ubacim, mada je pasulj bolji sa suvim mesom...
KOLJI JAGNJIĆE SRBIJO DOLAZE BEOGRAĐANI DA VAS UČE FUDBALA :))))
ДОЛАЗИМ!
REME DOLAZI!
01. Džoni
02. Ninčilo
03. Fejs
04. Agilni
05. Zoki Munja
06. Reme
10. Deky
Bruse, organizuj neke plodove kotlića pa da banemo tamo do tebe mnogo volem Bačku i vino joj... fudbal pride...
http://img1.findthebest.com/sites/default/files/675/media/images/t2/Ommegang_Rare_Vos_198036.jpg
nema u mom kraju dobrog vina, kad su došli komunisti povadili sve vinograde i posadili fabrike koje su sad zatvorene...
има у жупу добро вино, идемо на гостовање у александровац!
Rezerviši mi mesto na spiskoa. Bruka idea ovo za turneje, pičke materine.